; ;

Lov om beskyttelse af whistleblowere medfører bl.a., at der skal etableres whistleblowerordninger på en lang række private og offentlige arbejdspladser til indberetning af overtrædelser af EU-retten inden for bl.a. offentligt udbud, finansielle tjenesteydelser, transportsikkerhed, miljøbeskyttelse og forbrugerbeskyttelse, samt indberetninger, som i øvrigt vedrører alvorlige lovovertrædelser af dansk ret og EU-retten.

Med loven er der blevet indført en omfattende ramme for beskyttelse af whistleblowere, herunder et forbud mod enhver form for repressalier mod whistleblowere.

På webinaret sætter vi fokus på de forpligtelser i forhold til etablering af interne whistleblowerordninger, som arbejdsgivere i den private sektor med over 249 ansatte skulle overholde siden den 17. december 2021, og som alle arbejdsgiver med over 50 ansatte skal overholde senest den 17. december 2023.

Hvis din virksomhed endnu ikke er i mål med etablering af en intern indberetningskanal, hvis der er opstået tvivl om de enkelte forhold i processen, eller hvis din virksomhed har brug for mere viden om kravene efter lov om beskyttelse af whistleblowere, så er dette er webinar for dig.

Målgruppe:

Ansvarlige for whistleblowerordninger og den interne indberetningskanal, HR-ansvarlige, compliance medarbejdere, direktører mv.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Oplægsholdere

Mads Willer Skytte

Fratrådt Monday d. 29. April 2024

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk