;

#CSRdag2022 - CSR i en brydningstid

Vær med, når vi sætter fokus på, hvordan vi styrker danske virksomheders evne til at agere ansvarligt i en uforudsigelig tid. Se også hvem, der vinder CSR Prisen 2022.

Konference

#CSRdag2022 - CSR i en brydningstid

11. okt 2022 KL. 13.00-16.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Vi befinder os på alle måder i en brydningstid.  Krigen i Ukraine og Covid-19 pandemien har vist os, at forventningerne til virksomhedernes samfundsansvar er omskiftelige og uforudsigelige.

Fokus på virksomhedernes samfundsansvar er blevet skærpet. For virksomhederne er verden dog ikke blevet mindre vanskeligt at navigere i, og bæredygtighedshensyn til miljø, klima og mennesker har nu også fået en sikkerhedspolitisk dimension.

Samtidig er ny bæredygtighedsregulering på vej, men standarder og datagrundlag er fortsat under udarbejdelse, og virksomhederne kan i en periode opleve at stå i et limbo mellem nye og eksisterende forventninger og krav. Virksomhedernes kommunikation om bæredygtighed skal være knivskarp og velunderbygget - og håndtering af CSR og samfundsansvar kan hurtigt blive forretningskritisk. Kompetencerne til at drive både den bæredygtige omstilling og til at kvalitetssikre virksomhedernes rapportering om bæredygtighed er samtidig kommet i høj kurs.  

Vær med til #CSRdag2022 d. 11. oktober, når Dansk Erhverv, FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen sætter fokus på, hvordan vi styrker danske virksomheders evne til at agere ansvarligt for at bevare et forspring i en brydningstid.

Som en del af programmet vil der være en breakout session, hvor du kan tilgå sessioner med et centralt tema inden for arbejdet med bæredygtighed. Læs mere om de tre forskellige sessioner længere nede i programmet.

På dagen hylder vi ligeledes de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt de store danske virksomheder, når CSR Prisen 2022 uddeles.

Samarbejdspartnere

Oplægsholdere

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk
Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Johannes Orheim

CSR -konsulent