Onboarding af talenter i nyt job

Onboarding af medarbejdere er et fælles ansvar, deltag her og bliv inspireret af, hvad du kan gøre som medarbejder, kollega, HR-ansvarlig og leder for at supportere en person, som er ny i sin stilling. Design den bedste opstart for talenter i et nyt job eller i en ny jobfunktion.

Godmorgen-møde

Onboarding af talenter i nyt job

3. okt 2022 KL. 09.00-10.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Uanset om man er en erfaren medarbejder, som lige er blevet forfremmet, eller man er en talentfuld kandidat, som er ny i jobbet, så er det for de fleste af os både spændende og udfordrende at starte i en ny stilling.

Studier har vist, at de første måneder i stillingen er kritiske for kandidatens langvarige performance og trivsel. Det er en dyr erfaring for både medarbejderen og virksomheden, når onboardingen fejler.

På dette godmorgen-møde vil vi sætte fokus på den optimale onboarding proces. Vi inviterer både ledere, HR ansvarlige og medarbejdere til en spændende dialog, hvor vi sætter ord på de gode samt de mindre gode erfaringer. 

Målet er ikke at beskrive en ”one-size-fits-all” onboarding praksis, da alle virksomheder og medarbejdere er  unikke. Men her er mulighed for at hente inspiration og ideer til at designe den onboarding praksis, som er den rette for dig og din virksomhed.  

Vi ser frem til at byde jer velkommen.

Samarbejdspartner

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk
HR & Ledelse

Pernille Taarup

Chefkonsulent
Medarbejderprofil