Creative Summit 2022

De kreative erhverv viser vejen mod fremtidens digitale samfund. Creative Summit 2022 sætter fokus på digitalisering og de kreative erhverv som vækst- og innovationskatalysator for fremtidens løsninger.

Seminar

Creative Summit 2022

7. sep 2022 KL. 09.00-12.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Den globale udvikling samt nye teknologiske muligheder og nye markeder skaber attraktive eksportmuligheder verden over. Men hastigheden i udviklingen præsenterer også en række udfordringer, hvor danske virksomheder i stigende grad skal navigere, præstere og konkurrere i en yderst digitaliseret og i stigende grad socialt bevidst verden, hvor opfyldelsen af FN’s verdensmål ligger højt på dagsordenen. Det stiller enorme krav i såvel strategi og proces som i de endelige produkter.

Med Creative Summit 2022 sætter Dansk Erhverv og Creative Denmark fokus på digitalisering som en central del af fremtiden, og hvordan kreative erhverv kan bruge digitale løsninger som løftestang ift. fremtidens løsninger. Dansk kreativitet er unik i sin insisteren på at holde mennesket i centrum uagtet kortlivede trends og store dagsordener. Det skaber brugercentrerede oplevelser, som intuitivt tiltaler mennesker på tværs af sprog og kulturer, og dét er det danske differentieringsparameter.

Dansk kreativitet er etisk i sit udgangspunkt, og med sit afsæt i stærke samfundsmæssige værdier har danske virksomheder potentialet til at påvirke og definere en digital forretningsorden med brugeren i centrum, der samtidig kan bidrage til indfrielsen af FN´s verdensmål. Dét hylder og sætter vi fokus på i Creative Summit 2022.

Moderator: Anna Porse

Creative Denmark er et not-for-profit konsortie for de danske kreative erhverv. Ejerkredsen består af erhvervs-, udenrigs- og kulturministeriet, samt Realdania, Dansk Industri og Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk
Rådgivere

Ulla Rønberg

Chefkonsulent