; ;

Bring the CEO on Board - Et målrettet uddannelsesforløb til den nye direktør

Hvad enten du er ny direktør eller bestyrelsesformand i samme organisation, har I samme vigtige mål. Nemlig at sikre et velfungerende samarbejde til virksomhedens bedste. AS3 Executive har udviklet et skræddersyet uddannelsestilbud, der styrker relationen mellem direktion og bestyrelse og får direktøren godt fra start. Som medlem af Dansk Erhverv, har du nu mulighed for at tilmelde dig forløbet til en favorabel pris.

Kursus

Bring the CEO on Board - Et målrettet uddannelsesforløb til den nye direktør

21. apr 2023-21. sep 2023
AS3 Executive Fanøgade 15 2100 København Ø
Kursus

Kom godt fra start
- og få skabt en god base for samarbejdet mellem CEO og bestyrelse
Hvad enten du er ny direktør eller bestyrelsesformand i samme organisation, har I samme vigtige mål. Nemlig at sikre et velfungerende samarbejde til virksomhedens bedste.
AS3 Executive har udviklet et skræddersyet uddannelsestilbud, der styrker relationen mellem direktion og bestyrelse og får direktøren godt fra start. Som Dansk Erhverv medlem kan du få tilmelde dig forløbet til rabatpris.

Unikt uddannelsesforløb til den nye direktør
Mange CEO’s har behov for professionel sparring for at finde sig til rette i rollen. Det gælder både ved eksterne og interne rekrutteringer. Uddannelsen hjælper den nye direktør med at træde tydeligt i karakter som leder - i overensstemmelse med organisationens strategi.

Samarbejdet med bestyrelsen er afgørende
Direktion og bestyrelse har et fælles ansvar for at udvikle forretningen og skabe resultater. Men alt for ofte sker det, at samarbejdet går galt, fordi roller, ansvar og retning ikke er 100 % på plads fra starten. Vi hjælper CEO’en med at imødekomme krav og forventninger fra både bestyrelse og organisation.

Tilmelding
Forløbet består af 5 undervisningsdage, en afslutningsreception, 6 individuelle sparringssessioner samt udvikling af direktørens personlige Executive Management Charter. Forløbet varer 6 måneder og koster 78.000,- kr.

OBS!
Som medlem af Dansk Erhverv, har du mulighed for at tilmelde dig forløbet til en favorabel pris på 60.000,- kr.

Tilmelding foregår via AS3 her. Ved tilmelding oplys da "Dansk Erhverv Medlem" for rabatpris.

For nærmere info om forløbet og de enkelte moduler klik her. 

Relaterede

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk