; ;

EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for detailbranchen?

Lyt med, når Helle Bøjen Larsen fra Erhvervsstyrelsen og Rikke Højris Bæk fra Matas guider os igennem EU taksonomiens krinkelkroge, giver gode råd og deler ud af praktiske erfaringer. Webinaret har fokus på detailbranchen, men vil være relevant for alle - uanset branche - der har ønske om, eller behov for, viden om EU's grønne taksonomi.

Webinar

EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for detailbranchen?

27. apr 2023 KL. 10.00-12.00
Online
Event

Den grønne taksonomi er blevet det nye fælles sprog i EU, der definerer hvornår en virksomheds økonomiske aktiviteter kan kategoriseres som bæredygtige. Dermed spiller taksonomien en afgørende rolle i den markedsdrevne grønne omstilling, fordi den hjælper investorer med at lede kapital hen mod de bæredygtige og grønne løsninger. 
 
Er din virksomhed omfattet af taksonomiens rapporteringskrav, har din virksomhed kunder, der er rapporteringspligtige, eller er din virksomhed interesseret i at bruge taksonomien som et værktøj til at opnå bæredygtig finansiering, så er det vigtigt at være opmærksom nu og følge med udviklingen. 
 
På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for detailbranchen og du vil møde eksperter der vil præsentere dig for arbejdet med den grønne taksonomi og dele praktiske erfaringer, værktøjer og inspiration. 

Oplægsholdere

Tina Buur Johnsen

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Rikke Højris Bæk

Sustainability Manager

Matas

Helle Bøjen Larsen

Chefkonsulent

Erhvervsstyrelsen

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.