EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for detailbranchen?

På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for detailbranchen. Lyt med, når eksperter, rådgivere og virksomhedsrepræsentanter guider os igennem taksonomiens betydning for detailbranchen, giver gode råd og deler ud af praktiske erfaringer.

Webinar

EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for detailbranchen?

19. apr 2023 KL. 10.00-11.30
Online
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Den grønne taksonomi er blevet det nye fælles sprog i EU, der definerer, hvornår en virksomheds økonomiske aktiviteter kan kategoriseres som bæredygtige. Dermed spiller taksonomien en afgørende rolle i den markedsdrevne grønne omstilling, fordi den hjælper investorer med at lede kapital hen mod de bæredygtige og grønne løsninger. 
 
Er din virksomhed omfattet af taksonomiens rapporteringskrav, har din virksomhed kunder, der er rapporteringspligtige, eller er din virksomhed interesseret i at bruge taksonomien som et værktøj til at opnå bæredygtig finansiering, så er det vigtigt at være opmærksom nu og følge med udviklingen. 
 
På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for detailbranchen, og du vil møde eksperter, der vil præsentere dig for arbejdet med den grønne taksonomi og dele praktiske erfaringer, værktøjer og inspiration.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 18. april 2023
  • Afmeldingsfrist d. 18. april 2023

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.