; ;
Fra 2023 er regler om måltal og politikker for den kønsmæssige sammensætning af ledelsen og for rapportering blevet skærpet. Med de nye krav i Årsregnskabsloven § 99 b skal de største virksomheder fremover opstille måltal for både bestyrelsen og den øverste ledelse i virksomheden samt udarbejde politikker for det underrepræsenterede køn.

Chefkonsulent Annette Norup Thomsen fra Erhvervsstyrelsen vil på webinaret gennemgå de nye krav og regler på området. Du vil samtidig blive præsenteret for inspiration og initiativer, der kan understøtte din virksomheds arbejde for at udarbejde en diversitetspolitik og fremme diversiteten på de indre linjer.
 

Dette webinar er en del webinarserien ’Det bæredygtige rapporteringsspor’, som Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer står bag. Som revisor optjener du 1 OE-time. Efter deltagelse vil du automatisk modtage et digitalt kursusbevis.

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

webinarrække.png

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Oplægsholdere

Ellen Marie Friis Johansen

CSR-chef

Dansk Erhverv

Annette Norup Thomsen

Chefkonsulent

Erhvervsstyrelsen

Johannes Orheim

CSR -konsulent

Dansk Erhverv

Gine Maltha Kampmann

Adm. direktør

Tænketanken EQUALIS

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.