; ;

På dette webinar vil vi gennemgå, hvad Science Based Targets Initiative (SBTi) arbejder for, og hvordan man som stor eller lille virksomhed kan tilslutte sig SBTi. Ambitionsniveauet for klimamål kan være svært at vurdere samt kommunikere, men med SBTi kan man som virksomhed få forsikring for, at de opsatte klimamål flugter med klimavidenskaben. Samtidig sender det også et signal udadtil om, at man som virksomhed har forpligtet sig til ambitiøse målsætninger, som er opstillet på niveau med Parisaftalen. På webinaret vil du også blive præsenteret for praktiske erfaringer fra virksomheder, der har fået sine klimamål godkendt af SBTi.

Dette webinar er en del webinarserien ’Det bæredygtige rapporteringsspor’, som Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer står bag. Som revisor optjener du 1 OE-time. Efter deltagelse vil du automatisk modtage et digitalt kursusbevis.

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

blobid0.png

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Oplægsholdere

Ellen Marie Friis Johansen

CSR-chef

Dansk Erhverv

Joachim Marc Christensen

Head of Programmes, Climate & Environment

UN Global Compact Network Denmark

Maurits Hekking

Head of Sustainability

GN Store Nord

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.