Det bæredygtige rapporteringsspor: SBTi – klimamål på linje med Parisaftalen

Sikrer dine klimamål reelle reduktioner? Er dine klimamål ambitiøse nok til at bidrage til opnåelsen af FN’s Parisaftale? Disse er eksempler på spørgsmål, som Science Based Targets Initiative besvarer.

Webinar

Det bæredygtige rapporteringsspor: SBTi – klimamål på linje med Parisaftalen

26. apr 2023 KL. 13.00-14.00
Online
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

På dette webinar vil vi gennemgå, hvad Science Based Targets Initiative (SBTi) arbejder for, og hvordan man som stor eller lille virksomhed kan tilslutte sig SBTi. Ambitionsniveauet for klimamål kan være svært at vurdere samt kommunikere, men med SBTi kan man som virksomhed få forsikring for, at de opsatte klimamål flugter med klimavidenskaben. Samtidig sender det også et signal udadtil om, at man som virksomhed har forpligtet sig til ambitiøse målsætninger, som er opstillet på niveau med Parisaftalen. På webinaret vil du også blive præsenteret for praktiske erfaringer fra virksomheder, der har fået sine klimamål godkendt af SBTi.

Dette webinar er en del webinarserien ’Det bæredygtige rapporteringsspor’, som Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer står bag.

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 25. april 2023
  • Afmeldingsfrist d. 25. april 2023

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.