; ;

EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for tekstilbranchen?

På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for tekstilbranchen. Lyt med, når eksperter fra DK Company og KPMG guider os igennem taksonomiens betydning for tekstilbranchen, sammenspillet med andre ESG-krav og hvordan man – også som ikke rapporteringspligtige – virksomhed, skal forholde sig til bl.a. krav om data, dokumentation og rapportering.

Webinar

EU's grønne taksonomi - hvad betyder det for tekstilbranchen?

11. apr 2023 KL. 09.30-11.00
Online
Event

Den grønne taksonomi er blevet det nye fælles sprog i EU, der definerer, hvornår en virksomheds økonomiske aktiviteter kan kategoriseres som bæredygtige. Dermed spiller taksonomien en afgørende rolle i den markedsdrevne grønne omstilling, fordi den hjælper investorer med at lede kapital hen mod de bæredygtige og grønne løsninger. 
 
Er din virksomhed omfattet af taksonomiens rapporteringskrav, har din virksomhed kunder, der er rapporteringspligtige, eller er din virksomhed interesseret i at bruge taksonomien som et værktøj til at opnå bæredygtig finansiering, så er det vigtigt at være opmærksom nu og følge med udviklingen. 
 
På dette webinar sætter vi fokus på taksonomiens betydning for tekstilbranchen, og du vil møde eksperter, der præsenterer dig for arbejdet med den grønne taksonomi og deler praktiske erfaringer, værktøjer og inspiration.

Som revisor optjener du 2 OE-timer. Efter deltagelse vil du automatisk modtage et digitalt kursusbevis.

Oplægsholdere

Marie Josephine Mustelin

Politisk konsulent

Dansk Erhverv

Daniella Krol Lundtang

Senior Manager

KPMG P/S

Rasmus Stærk Just

Corporate Manager of Environment and Social Compliance

DK Company A/S

Martin Yde Schmidt

Partner, Head of Reporting & Accounting Advisory Services

KPMG P/S

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.