; ;

Flere ældre og flere kronikere presser vores velfærds- og sundhedstilbud. Nye innovative løsninger kan øge borgerens selvbestemmelse, skåne frontpersonale for nedslidning, og frigøre tid og hænder til velfærden. 

To nyligt udkomne rapporter fra Sundhedsstyrelsen om sygdomsbyrden i Danmark, viser med al tydelighed, at der er et stort forbedringspotentiale i forebyggelse og behandling af sygdom. Flere ældre og flere kronikere, sammenholdt med en svær rekruttering af sundhedsfagligt personale, presser vores velfærds- og sundhedssystem. Nye innovative løsninger kan være en del af svaret og være med til at øge borgerens selvbestemmelse, skåne frontpersonale for nedslidning, og frigøre tid og hænder til velfærden.

Sammen med Aarhus Kommune og Innovationsfonden inviterer Dansk Erhverv til et webinar der sætter fokus på realisering af potentialet i samarbejdet mellem erhvervsliv og kommune om nye løsninger for målgruppen.

På webinaret fortæller Aarhus Kommune om den kommende sundhedsfond på 105 mio. kr., som skal investere i indsatser og aktiviteter, der understøtter sund aldring ved at fastholde borgernes fysiske, mentale og sociale funktionsniveau i længere tid. Aarhus Kommune vil give et indblik i mulige målgrupper og områder for investeringer, som der ønskes eksterne, samarbejder omkring. Derudover vil Innovationsfonden fortælle om mulighederne for finansiering af velfærdsteknologiske projekter gennem fonden.

Du vil få tilsendt et link til webinaret et par dage inden afholdelse.

Oplægsholdere

Morten Jung

Markedschef

Dansk Erhverv

Malene Jæpelt

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Niels Jørgen Rasmussen

Økonomichef

Aarhus Kommune

Otto Junge Ohrt

Sundhedschef

Aarhus Kommune

Steen Bennike Mortensen

Chefkonsulent

Innovationsfonden

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.