; ;

En del af forsvarsforliget som i denne tid forhandles politisk, omfatter også den 38 milliarder store såkaldte ”genopretning” af Forsvarets fundament. Her er der ikke kun tale om opfyldning af materiel- og ammunitionslagre og opgradering af militære køretøjer, men i høj grad også opgradering og forbedring af kaserner, flåde- og flyvestationer og alle de understøttende funktioner som gør, at Forsvaret kan uddanne og træne dets enheder.

Der kommer til at være et øget behov for alt fra bygnings- og arealpleje, serviceydelser og affaldshåndtering, samt moderne teknologi inden for bygningsautomatik, el, VVS, interiør, kontor-, idræts- og uddannelsesfaciliteter, energioptimering og grønne løsninger m.m.

Dansk Erhverv afholder derfor i samarbejde med Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) og CenSec et orienteringsmøde om FES’ behov, udbud og rammeaftaler og muligheder for det brede erhvervsliv onsdag den 13. december på Børsen i København.

Her vil man bl.a. kunne møde chefen for FES, generalmajor Anders Mærkedahl og lederen af FES industrikontor, samt flere af de ledende medarbejdere inden for de enkelte forretningsområder i FES.

FES er bygherre på Forsvarsministeriets bygge-, anlægs- og vedligeholdelsesprojekter på Forsvarets kaserner, flåde- og flyvestationer, skydebaner og øvelsesterræner. FES varetager derudover serviceområde, herunder kantinedrift, rengøring, arealpleje og affaldshåndtering på alle landets tjenestesteder, i samarbejde med eksterne leverandører. Ejendomsstyrelsen er desuden retningsanvisende på miljø- og energiområdet for hele Forsvarsministeriets myndighedsområde - og varetager naturplejen af Forsvarets terræner.

Oplægsholdere

Louise Juel Broch

Business Development Manager

CenSec

Henrik Sørensen

Chef

Kapacitetsdivisonen

Kim Nybo Skjødt

Chef

Establissementspartnerafdelingen

Thomas Nissen

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Anders Mærkedahl

Generalmajor

CH FES

Søren Lysholt Hansen

Chef

Jura og Indkøbsafdelingen

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.