; ;

NIS2-direktivet træder i kraft på EU-niveau i oktober 2024, og i februar forventes det danske lovforslag om implementering. Mens direktivet kan virke overskueligt for nogle virksomheder, står mange over for en større udfordring i forbindelse med implementeringen. Det er derfor afgørende at holde sig opdateret om tidslinjen for implementering, direktivets indhold og især den danske udmøntning. 
 
NIS2-direktivet opfordrer virksomheder og organisationer til at implementere enten europæiske eller internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder eller anvende de nationale standarder, der er fastsat af EU-landene for at sikre overholdelse af direktivet. Her er D-mærket et pålideligt rammeværk til formålet. 
  
D-mærkets kriterier og krav er i fin overensstemmelse med kravene i NIS2 og er baseret på velrenommerede europæiske og internationale standarder og rammeværker. Dette gør D-mærket til et stærkt værktøj til at opfylde kravene i NIS2-direktivet - især inden for områder som ledelsesmæssig styring, risikostyring og implementering af de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. 
  
Vi inviterer til webinar d. 7. december 2023, hvor D-mærket afdækker, hvordan mærket kan være en værdiskabende ressource for din virksomhed i forberedelsen til NIS2-direktivet.  
 
Du kan høre, hvordan D-mærket kan hjælpe din virksomhed med efterlevelse af NIS2-direktivets krav og forberede dig på nutidens og fremtidens cybersikkerhedskrav. Derudover kan du høre, hvordan to D-mærkede organisationer Hovedstadens Beredskab og Neurospace har brugt D-mærket til at styrke deres evne til at beskytte deres digitale aktiver og leve op til aktuel og kommende IT-sikkerhedsregulering. 

Se med på vores NIS2-webinarserie, der afholdes d.

  • TBA januar webinar om NIS2 og leverandørstyring 

 

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.