; ;

Vi oplever i stigende grad en forventning om, at alle bidrager til at nå de danske klimamål. Private og offentlige kunder stiller krav til deres leverandører om, at de skal tage ansvar og synliggøre, hvordan den enkelte virksomhed arbejder med CO2-reduktioner og klimaplaner.

Men hvordan kommer I i gang, hvordan udvikler I klimaplaner, og hvad er jeres udbytte af at arbejde målrettet med en klimaindsats? Og hvordan bevarer I fokus på indsatsen?

Deltag få inspiration til klimaindsatsen.

Dansk Erhverv har indgået en samarbejdsaftale med rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe om klimaforløb målrettet SMV-er.

Viegand Maagøe vil på dette webinar give introduktion til klimastrategier, klimaplaner, og hvad det kræver for den enkelte virksomhed at komme i gang med klimaindsatsen. Hvordan får I gjort indsatsen synlig, og hvordan sikrer I, at målene nås.  

På webinaret vil Viegand Maagøe gennemgå, hvordan ICEpower, en mindre dansk produktions- og salgsvirksomhed, fik sat klima på dagsordenen, og hvordan virksomheden vil arbejde med klimaindsats fremover.

Webinaret henvender sig til ejerledere, der overvejer at skabe en tydelig klimaprofil og -plan for deres virksomhed. Du vil få tilsendt et link til webinaret et par dage inden afholdelse.

Efter webinaret vil deltagerne efterfølgende få fremsendt en kort inspirationsguide til klimaregnskaber og planer og introduktion til Klar Parat Klimastart – et klimaforløb i samarbejde med Viegand Maagøe.

 

 

Oplægsholdere

Ulrich Bang

Underdirektør

Dansk Erhverv

Jesper Juul-Jensen

Salgschef

Dansk Erhverv

Amro Hajir

Seniorprojektleder

Viegand Maagøe

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK