Re-Commerce: reuse, repair, refurb, resell

Hvad indebærer Re-Commerce? Hvad er udfordringerne og potentialet ved gensalg? Kom til Re-Commerce arrangementet på Børsen for at få inspiration og svar på spørgsmål om gensalg gennem oplæg og paneldebatter med CEOs fra Elgiganten, GreenMind (tidligere BlueCity), Create2STAY og Commons.

Konference

Re-Commerce: reuse, repair, refurb, resell

9. feb 2023 KL. 15.00-17.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Fra Dansk Erhvervs E-handelsanalyse i 2022 fremgik det at 49% af varer som bliver købt, er tøj, sko og accessories. Samlet bruger danske slutforbrugere 1,3 mia. kr. årligt på tøj og sko. Det gør kategorien, til de absolut mest handlede varer på genbrugsmarkedet. Med henholdsvis 27% og 22% ligger computere, smartphones og elektronik på ”andenpladsen” af brugte varer. Dette fremgår af en undersøgelse, som 348 danske forbrugere svarede på.  

Statistikkerne peger på, at der på dette forretningsområde er betydelige vækstmuligheder.

Re-Commerce er relevant, fordi den såkaldte Ecodesign-forordning træder i kraft inden længe. Forordningen indebærer, at produkter fremadrettet skal fremstilles til at kunne repareres, genbruges og i sidste ende genanvendes. Intentionen ved tiltaget er at reducere vores klima- og miljøaftryk.

Men hvordan gør vi det?
Genbrugsmarkedet vokser markant og vil man som virksomhed have del i pengestrømmen på det sekundære marked, skal man orientere sig nu.

Men hvad findes der af muligheder og services? Hvordan går man i gang? Hvad skal man være opmærksom på? Og hvilket potentiale har det? 

Det får du svar på hos Dansk Erhvervs første Re-Commerce arrangement den 09. februar, hvor Peder Stedal, direktør i Elgiganten, Tina Høgsted, direktør i GreenMind, Thomas Østergaard, stifter af Create2Stay og Benjamin Bertelsen, stifter af Commons fortæller om deres erfaringer og rejse mod gensalgsløsninger.

Konferencen henvender sig primært til virksomheder som overvejer en cirkulær forretningsmodel.

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus - og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk
Handel

Marie Josephine Mustelin

Politisk konsulent