; ;

Endnu et særligt travlt og begivenhedsrigt år på det forsvarsindustrielle område er passeret, og forude venter et nyt spændende år.  

Et nyt forsvarsforlig skal forhandles, den forsvarsindustrielle strategi skal udmøntes yderligere, EU’s ambitioner på forsvarsområdet stiger og det første F-35 lander i Skrydstrup til efteråret. 

Helt centralt for at kunne løfte forsvarserhvervet både i bredden og højden er mere løbende offentlig-privat samarbejde mellem Forsvaret og erhvervslivet. 

Derfor inviterer Dansk Erhverv til Nytårskur 2023 sammen med FMI for at skyde det nye år på forsvarsområdet ind. Sammen med virksomheder, de kapacitetsansvarlige, indkøberne og fagpersoner fra FMI vil vi drøfte tættere samarbejde på forsvarsområdet i rammen af Regeringens strategi for dansk forsvarsindustri, relationsskabelse, samt udveksling af erfaringer vedr. offentlige-private udbud.

Som deltager i nytårskuren vil du få mulighed for networking med FMI’s kapacitetsansvarlige, Industrikontoret, eksisterende og potentielle kunder, samt politikere.

Vær med til en uformel og hyggelig dag i godt selskab.  

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk