;

Boost fleksibiliteten i din forretning med headless commerce

Headless-løsninger vinder indtog i e-handlen, fordi de kan sikre fleksibilitet og omstillingsparathed og dermed en hurtigere time-to-market. Vi tager dig igennem principperne bag headless commerce, snakker om fordele, ulemper og muligheder og fortæller om vores kunders oplevelser og resultater.

Godmorgen-møde

Boost fleksibiliteten i din forretning med headless commerce

2 dage til tilmeldingsfrist
14. jun 2023 KL. 09.00-11.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Headless commerce-løsninger gør gradvist indtog i både e-handel og omnichannel. De kan nemlig give dig og din virksomhed en mere fleksibel, skalerbar og tilpasset e-commerceoplevelse. E-handelsvirksomheder, der bruger en headless commerce-løsning, oplever at være mere omstillingsparate og spare tid og ressourcer på deres platform. Den hurtige omstilling giver stor konkurrencemæssig fordel, som du kan drage fordel af I din e-handelsforretning.

I løbet af en formiddag giver vi dig en intro til headless commerce og giver dig indblik i fordele og ulemper med en sådan løsning. Derudover får du konkrete eksempler til, hvordan du kan bruge en headless commerce-løsning til at sælge på flere kanaler, blandt andet fra vores kunde 3.

Hele formiddagen har du også mulighed for at stille spørgsmål og få vendt eventuelle overvejelser, du måtte have om din forretnings muligheder med headless commerce. Du vender helt sikkert retur til kontoret med en masse ny inspiration. 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 7. juni 2023
  • Afmeldingsfrist d. 8. juni 2023

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.