; ;

Kapital fra EU

Startups og SMV’er har mange muligheder for at søge økonomisk støtte fra EU. Til eventet vil du høre om organisationer, der kan hjælpe dig videre i processen og iværksættervirksomheder, der fortæller om deres erfaringer.

Event

Kapital fra EU

13. jun 2023 KL. 14.30-17.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event
Dansk Erhverv afholder i samarbejde med Greater Copenhagen EU Office, EuroCenteret i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Innovayt, et event der sætter fokus på hvordan du som startup eller SMV bedre kan få adgang til støttekroner fra EU-puljer.

De to offentlige organisationer arbejder med netop dette, og kan derfor fortælle om mulighederne for danske virksomheder.

Derudover vil konsulentvirksomheden Innovayt fortælle om mulighederne for at få individuel rådgivning om, hvilke puljer der kan relevante for din virksomhed. Innovayt er et international Grant Consulting-firma med kontorer i Danmark, Norge og Portugal, der rådgiver klienter i, hvorledes de søger innovationspuljer primært i EU og Skandinavien

Slutteligt vil Skypuzzler komme og fortælle om deres erfaring med at søge støtte fra EU.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne efter præsentationerne. Eventet afsluttes med networking og lidt drikkevarer

Oplægsholdere

Casper Andersen

EU-rådgiver

Greater Copenhagen EU Office

Barbara Spanó

Chefkonsulent

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Kenneth Glarbo Andersen

Partner & CEO

Innovayt

Lucas Højbjerg

Politisk konsulent og DAPP-projektleder

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.

Politik og Analyse

Lucas Højbjerg

Politisk konsulent og DAPP-projektleder
Medarbejderprofil