; ;

Due Diligence arrangementet er et 2-delt arrangement, bestående af et webinar og en workshop. Du kan tilmelde dig webinaret her.

Har du styr på due diligence og hvordan din virksomhed tager ansvar for påvirkning af mennesker, klima og miljø? Vil du blive klogere på, hvordan du laver en risikoanalyse og sikrer, at din produktion igennem hele værdikæden overholder kommende lovgivning?

Til denne workshop giver Dansk Erhverv og Etisk Handel Danmark et overblik over de nye krav og forventninger, der vil blive stillet til små-og mellemstore virksomheder og en praktisk øvelse til at implementere processer, så du lever op til dem.

Det indebærer f.eks. at få politikker på plads samt en risikobaseret tilgang til at vurdere, forebygge og minimere negative indvirkninger på miljø og mennesker i værdikæden.  

Det får du:

  • Viden om due diligence-direktivet CSDDD og hvilke krav, der bliver stillet til virksomheder 
  • Viden om cascading-effekten: Hvad efterspørger kunder og forretningspartnere nu og i de kommende år?
  • Introduktion til hvordan I som virksomhed kan bruge værktøjet ’De6skridt’ og få processer og arbejdsgange på plads i organisationen
  • Praktisk erfaring gennem en øvelse hvor du laver en risikovurdering i din egen værdikæde

Kurset er lavet i samarbejde mellem Dansk Erhverv og Etisk Handel Danmark og åbent for medlemmer af begge organisationer.

Målgruppe

Kurset henvender sig primært til CSR/Sustainability/Compliance/Kvalitets managers i små og mellemstore tekstilvirksomheder.

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.