; ;

SelectUSA Summit er den amerikanske regerings officielle event for investeringsfremme og er det største, årlige arrangement der udelukkende fokuserer på internationale virksomheders aktiviteter i USA. Eventet er organiseret af U.S. Department of Commerce og er en blanding af keynote præsentationer fra ministre og topembedsmænd i Bidens administration, branchespecifikke og emnebaserede foredrag, samt et udstillingsområde med mulighed for netværksmøder med beslutningstagere fra alle 50 stater og repræsentanter fra de føderale myndigheder. 

Eventet tiltrækker mere end 3.500 deltagere fra hele verden og udover den uvurderlige netværksmulighed med statslige beslutningstagere og alt fra venturekapitalfonde til toppen af amerikansk erhvervsliv, er konferencen også chancen for at få overblik over USA’s erhvervsklima og forretningsbetingelser. 

Særligt dansk program 

Deltagelse giver ekstraordinær adgang til beslutningstagere på særligt højt niveau og udover at kunne deltage i programmet for Select USA, vil du som deltager i delegationen også have adgang til et parallelt program og unikke netværksmuligheder før og under besøget, herunder bl.a.:  

1) En eksklusiv netværksreception afholdt af Ambassador Leventhal (og erhvervsminister Morten Bødskov, TBC) hos den Amerikanske ambassadør i Danmark (Rydhave) for hele den danske delegation inden afgang til USA. 

2) Meet & Greet med high-level officials og policy makers fra Bidens administration. Vi arbejder på at sikre møder med high-level repræsentanter fra bl.a U.S. Department of Commerce og U.S. Department of Energy. 

3) Netværksreception på den danske ambassade i Washington DC med mulighed for at invitere op til to amerikanske gæster pr. deltagende dansk virksomhed og med deltagelse af repræsentanter fra Kongressen og Biden-administrationen. 

4) Seminar om betydningen af Inflation Reduction Act, CHIPS ACT, mv. for danske virksomheder.  

5) Ekspertsession om, hvordan man etablerer sig som dansk virksomhed på det amerikanske marked. 

6) Delegationsmiddag med mulighed for at invitere op til to gæster pr. deltagende dansk virksomhed med deltagelse af ambassadører, erhvervsministeren, medlemmer af kongressen og Bidens administration.  

7) Morgenmadsmøde og briefing ved den danske erhvervsminister med fokus på dansk erhvervspolitik og regeringens planlagte tiltag, herunder for den grønne omstilling.  

Delegationens program tilrettelægges løbende for at sikre størst mulig relevans og vil blive opdateret i takt med at detaljerne falder på plads. 

Målgruppe 

Der er sessioner på højt fagligt niveau om alt fra hvordan man strukturerer sin virksomhed i USA til særlige skatteincitamentsordninger til logistik og lokaliseringsstrategi. Derudover er der en lang række branchesessioner, som går i dybden med de særlige forhold, der gør sig gældende inden for alt fra fintech til cleantech, fra software til shipping, fra medico til energi og meget mere.  

Med andre ord, fire dage i Washington DC, som kan hjælpe dig med at udvikle din forretning i USA eller accelerere en allerede positiv udvikling. Delegationsbesøget er både relevant for virksomheder, der er på vej ind i USA, iværksættere som leder efter amerikanske investorer, og for dem, som allerede er etableret i USA, men har ambitioner om at udvide.  

Pris og krav til tilmelding

14.500 DKK ex moms per virksomhed/deltager. Prisen inkluderer 4-dages adgangskort til SelectUSA (værdi 1.095 USD), det særlige delegationsprogram, herunder adgang for op til to inviterede lokale gæster i de åbne programpunkter. Deltager virksomheden med mere end én deltager koster øvrige deltagere 10.000 DKK ex moms. Disse ekstra deltagere tilmeldes ved at skrive personernes fulde navn, e-mail og virksomhed i kommentarfeltet. For deltagere, der allerede er tilmeldt SelectUSA, fratrækkes deltagerprisen 7.000 DKK. Flytransport og hotelovernatning er for egen regning. Efter tilmelding fremsendes forslag til fælles hotel.

For at kunne deltage i fremstødet med tilskud fra Udenrigsministeriet, er det en forudsætning, at man på et eller andet plan har været negativt berørt af Storbritanniens udtræden af EU, idet fremstødet får tilskud fra de såkaldte Brexit-midler. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens virksomhed opfylder det krav, er man meget velkommen til at kontakte Michael Bremerskov Jensen, fagchef for International Handel i Dansk Erhverv på email mje@danskerhverv.dk eller tlf. +45 3175 2400.  

Samarbejdspartnere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil
Politik og Analyse

Søren Friis Larsen

Landechef, USA
Medarbejderprofil