Det bæredygtige rapporteringsspor: Due diligence – hvad er forventningerne og hvad venter forude?

Due diligence er de processer, som virksomheder skal have på plads for at adressere negative påvirkninger af miljø, klima, menneskerettigheder og antikorruption. Tilmeld dig webinaret for at få svar på dine spørgsmål.

Webinar

Det bæredygtige rapporteringsspor: Due diligence – hvad er forventningerne og hvad venter forude?

10. maj 2023 KL. 13.00-14.30
Online
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Due diligence er beskrevet i OECD’s retningslinjer for multinationale virksomheder og FNs retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv. Retningslinjerne er et sæt fælles globale spilleregler for ansvarlig virksomhedsadfærd.

Linda Nielsen, formand for NCP Danmark, præsenterer due diligence-processerne, OECDs retningslinjer for multinationale virksomheder og hvilken rolle NCP Danmark har. Linda Nielsen vil også gennemgå, hvad NCP Danmark lægger vægt på, når de håndterer klager over virksomheder.

EU-Kommissionen har i 2022 fremsat et forslag til Corporate Social Due Diligence Directive (CS3D), og ambitionen er at virksomheder skal omstilles sig fra at møde forventninger til egentlig lovpligtig due diligence. Chefkonsulent Søren Riis Andersen fra Erhvervsstyrelsen præsenterer forslaget og giver en status på forhandlingerne om CS3D i EU.

På mødet kan du også møde en repræsentant fra Vestas, der præsenterer Vestas’ praktiske erfaringer med due diligence-arbejdet.

Dette webinar er en del webinarserien ’Det bæredygtige rapporteringsspor’, som Dansk Erhverv og FSR - danske revisorer står bag.

Dansk Erhverv faciliterer en række webinarer og andre arrangementer, som giver ny viden, inspiration og vejledning til at klæde virksomheden på i den grønne omstilling: Fra de kommende lovkrav om rapportering, til hvordan du kan gøre den grønne dagsorden til en del af din forretning, eksempelvis når det handler om strategi, finansiering eller kommunikation. Vi har sat nogle af landet fremmeste specialister, rådgivende aktører og virksomheder i scene til at vejlede og inspirere dig og din virksomhed i de konkrete arrangementer.

Webinarrækken afholdes i samarbejde med

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 9. maj 2023
  • Afmeldingsfrist d. 9. maj 2023

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.