;

DFHOs Årsdag 2023

Vil du møde idrættens minister, tage del i debatten om idrættens potentialer og få ny viden om, hvordan kriser og økonomi påvirker danskernes idrætsvaner, samt om tiden er inde til et opgør med vanetænkningen for idræt?

Årsdag

DFHOs Årsdag 2023

Venteliste
12. maj 2023 KL. 09.00-13.00
Nimb, Bernstorffsgade 5, 1577 København
Event

Danskernes sundhed halter. Over 58 pct. af danskerne over 16 år lever ikke op til de internationale anbefalinger for fysisk aktivitet. Flere unge oplever i stigende grad mistrivsel. Og mange – særligt de ressourcesvage – står stadig uden for de fællesskaber, både fitnesscentrene og den foreningsdrevne idræt danner rammerne om.

På Dansk Fitness & Helse Organisations (DFHO) Årsdag stiller vi derfor skarpt på idrættens potentiale – for sundheden, fællesskabet og trivsel. Vi hører den nye kulturministers visioner for idrætten, og vi sætter fokus på, om vi med de nuværende strukturer udnytter den private og foreningsdrevne idræts potentialer godt nok. På dagen ser vi derfor også på udviklingen i idrætsdeltagelsen og danskernes villighed til at prioritere et idrætskontingent i lyset af først corona-krisen, der nu er blevet aflyst af en inflationskrise. 

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.

Sundhed, velfærd & oplevelse

Pernille Lethare Madsen

Chefsekretær, advokatsekretær
Ansættelsesret Oplevelse, Service & Medier

Morten Brustad

Branchedirektør, advokat