;

Erhvervsfremmestøtte og den gode ansøgning

Webinaret har fokus på erhvervsfremmestøtte for iværksættere og SMV’er. 900 mio. kr. til udmøntning for perioden 2021-2027 er lig med 900 millioner muligheder for at skalere og vækste din virksomhed, om så det er en start-up eller SMV med op til 250 ansatte. Hør, hvordan du kan få del i de 900 mio. kr. i kapitalindsprøjtning til at få en afgørende rolle for det danske samfunds vækstmuligheder.

Webinar

Erhvervsfremmestøtte og den gode ansøgning

16. maj 2023 KL. 10.00-11.30
Online
Event

I 2023 skal Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse investere ca. 900 mio. kr. Midlerne kommer fra de nye EU-programmer for 2021-2027 og fra finansloven. Fokusområderne er lokale erhvervsfyrtårne, turisme, digital- og grøn omstilling i SMV’er og iværksætteri.  

Det er dog ikke altid ligetil at finde rundt i den jungle, hvor midlerne kan søges. Derfor afholder Dansk Erhvervs Digital Handel- og Iværksætter-team nu et webinar for netop at give jer de nødvendige redskaber, hvor vi kommer ind på, hvordan I søger de frie midler igennem den gode ansøgning, samt hvilke puljer der er tilgængelige og relevante for netop jeres virksomhed. Den 16. maj får vi fint besøg af Erhvervshus Hovedstaden stærkt flankeret af Skjoldby & Co, der sammen vil gøre jer klogere på, hvordan I får søgt midler til jeres virksomhed.  

Agenda:  

  • Den gode ansøgning – Der udsendes efterfølgende en skabelon
  • Hvilke puljer kan søges – Nogle puljer er øremærkede
  • Kriterier – Vær skarp på kriterierne 
  • Ansøgningsfrister – Vær hurtig, nogle puljer lukkes indenfor få timer
  • Rådgivning – Hvem kan hjælpe
  • Konkret case – Skjoldby præsenterer et konkret forløb til inspiration

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 14.