Plantebaserede fødevarer i detailhandlen
På Dansk Erhverv og Plantebaseret Videnscenters seminar kan du lære fra planteproducenters erfaringer og debattere med repræsentanter fra detailhandlen.
Plantebaserede fødevarer i detailhandlen
Kom og hør tre fødevareproducenters erfaringer med udvikling af plantebaserede fødevarer til detailhandlen. Hør fra en erfaren producent af plantebaserede fødevarer, en nyere startup og en producent, der tidligere kun havde fokus på animalske fødevarer. De fortæller om overvejelser ifm. navngivning, smag, kvalitet og kommunikation. De deler erfaringer på godt og ondt og fortæller om, hvilken rolle økologien spiller for dem.
Senere på dagen vil der være en paneldebat med repræsentanter fra detailhandlen og de tre fødevareproducenter om hvordan man får de forarbejdede plantebaserede produkter ud til forbrugerne. Vi vil diskutere de strukturelle udfordringer, ansvar, tiltag og muligheder.
Da der er et begrænset antal pladser på seminaret, opfordrer vi til, at man deltager med en person pr. organisation/firma. Der vil være mulighed for venteliste i tilfælde af, at arrangementet ikke bliver fuldt booket.

-
10.30 - 10.45
Velkommen
10.30 - 10.45Saoirse McKeever Andersen
Fagchef for fødevarer
Dansk Erhverv
Daniel Barrera Madsen
Projektleder, markedsdata
Plantebaseret Videnscenter
-
10.45 - 11.00
Typiske fejl og strukturelle udfordringer for økologiske forarbejdede plantebaserede fødevarer
10.45 - 11.00Marie Luja Rasmussen
Projektleder
Dansk Vegetarisk Forening
-
11.00 - 12.00
Erfaringer med udvikling af forarbejdede plantebaserede produkter til detailhandlen.
11.00 - 12.00Hør fra en erfaren producent af plantebaserede fødevarer, en nyere startup og en producent, der tidligere kun havde fokus på animalske fødevarer
Thomas Marcher
Marketingchef
Hanegal
Rafael Andersen
CEO
Organic Crave Company
Anders P. Christensen
CEO
Tasteful Foods
-
12.00 - 12.45
Frokost
12.00 - 12.45 -
12.45 - 13.45
Paneldebat
12.45 - 13.45Hvor skal de plantebaserede produkter placeres i detailhandlen?
Hvilke ambitioner har detailhandlen for slaget af plantebaserede fødevarer?
Hvilke udfordringer opleves af producenter såvel som handlen?
Hvordan og hvornår vil de plantebaserede produkter erstatte de animalske på hylderne?
Paneldebatten er modereret af Rune-Christoffer Dragsdahl.
Thomas Marcher
Marketingchef
Hanegal
Rafael Andersen
CEO
Organic Crave Company
Rasmus Pape
Indkøbs- og marketingdirektør
Lidl
Thomas Roland
CSR-chef
Coop
Martin Stilhoff
Category Manager Food
Q8 Denmark
Rune-Christoffer Dragsdahl
Generalsekretær
Dansk Vegetarisk Forening
Anders P. Christensen
CEO
Tasteful Foods
-
13.45 - 14.15
Miniworkshop og erfaringsudveksling
13.45 - 14.15Saoirse McKeever Andersen
Fagchef for fødevarer
Dansk Erhverv
Daniel Barrera Madsen
Projektleder, markedsdata
Plantebaseret Videnscenter
-
14.15 - 14.30
Afslutning og networking med snacks
14.15 - 14.30
Oplægsholdere

Saoirse McKeever Andersen
Fagchef for fødevarer
Dansk Erhverv

Daniel Barrera Madsen
Projektleder, markedsdata
Plantebaseret Videnscenter

Thomas Marcher
Marketingchef
Hanegal
Rafael Andersen
CEO
Organic Crave Company
Rasmus Pape
Indkøbs- og marketingdirektør
Lidl
Thomas Roland
CSR-chef
Coop

Martin Stilhoff
Category Manager Food
Q8 Denmark

Marie Luja Rasmussen
Projektleder
Dansk Vegetarisk Forening

Rune-Christoffer Dragsdahl
Generalsekretær
Dansk Vegetarisk Forening

Anders P. Christensen
CEO
Tasteful Foods
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.