Spring til indhold

Plantebaserede fødevarer i detailhandlen

Hvordan får man succes med plantebaserede fødevarer i detailhandlen?
På Dansk Erhverv og Plantebaseret Videnscenters seminar kan du lære fra planteproducenters erfaringer og debattere med repræsentanter fra detailhandlen.
Event
Event

Plantebaserede fødevarer i detailhandlen

Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Gem
Indhold

Kom og hør tre fødevareproducenters erfaringer med udvikling af plantebaserede fødevarer til detailhandlen. Hør fra en erfaren producent af plantebaserede fødevarer, en nyere startup og en producent, der tidligere kun havde fokus på animalske fødevarer. De fortæller om overvejelser ifm. navngivning, smag, kvalitet og kommunikation. De deler erfaringer på godt og ondt og fortæller om, hvilken rolle økologien spiller for dem.

Senere på dagen vil der være en paneldebat med repræsentanter fra detailhandlen og de tre fødevareproducenter om hvordan man får de forarbejdede plantebaserede produkter ud til forbrugerne. Vi vil diskutere de strukturelle udfordringer, ansvar, tiltag og muligheder.

Da der er et begrænset antal pladser på seminaret, opfordrer vi til, at man deltager med en person pr. organisation/firma. Der vil være mulighed for venteliste i tilfælde af, at arrangementet ikke bliver fuldt booket.

  • 10.30 - 10.45

    Velkommen

    10.30 - 10.45
    Saoirse McKeever Andersen

    Fagchef for fødevarer

    Dansk Erhverv

    Daniel Barrera Madsen

    Projektleder, markedsdata

    Plantebaseret Videnscenter

  • 10.45 - 11.00

    Typiske fejl og strukturelle udfordringer for økologiske forarbejdede plantebaserede fødevarer

    10.45 - 11.00
    Marie Luja Rasmussen

    Projektleder

    Dansk Vegetarisk Forening

  • 11.00 - 12.00

    Erfaringer med udvikling af forarbejdede plantebaserede produkter til detailhandlen.

    11.00 - 12.00

    Hør fra en erfaren producent af plantebaserede fødevarer, en nyere startup og en producent, der tidligere kun havde fokus på animalske fødevarer

    Thomas Marcher

    Marketingchef

    Hanegal

    Rafael Andersen

    CEO

    Organic Crave Company

    Anders P. Christensen

    CEO

    Tasteful Foods

  • 12.00 - 12.45

    Frokost

    12.00 - 12.45
  • 12.45 - 13.45

    Paneldebat

    12.45 - 13.45

    Hvor skal de plantebaserede produkter placeres i detailhandlen?

    Hvilke ambitioner har detailhandlen for slaget af plantebaserede fødevarer?

    Hvilke udfordringer opleves af producenter såvel som handlen?

    Hvordan og hvornår vil de plantebaserede produkter erstatte de animalske på hylderne?

    Paneldebatten er modereret af Rune-Christoffer Dragsdahl.

    Thomas Marcher

    Marketingchef

    Hanegal

    Rafael Andersen

    CEO

    Organic Crave Company

    Rasmus Pape

    Indkøbs- og marketingdirektør

    Lidl

    Thomas Roland

    CSR-chef

    Coop

    Martin Stilhoff

    Category Manager Food

    Q8 Denmark

    Rune-Christoffer Dragsdahl

    Generalsekretær

    Dansk Vegetarisk Forening

    Anders P. Christensen

    CEO

    Tasteful Foods

  • 13.45 - 14.15

    Miniworkshop og erfaringsudveksling

    13.45 - 14.15
    Saoirse McKeever Andersen

    Fagchef for fødevarer

    Dansk Erhverv

    Daniel Barrera Madsen

    Projektleder, markedsdata

    Plantebaseret Videnscenter

  • 14.15 - 14.30

    Afslutning og networking med snacks

    14.15 - 14.30

Oplægsholdere

Saoirse McKeever Andersen

Fagchef for fødevarer

Dansk Erhverv

Daniel Barrera Madsen

Projektleder, markedsdata

Plantebaseret Videnscenter

Thomas Marcher

Marketingchef

Hanegal

Rafael Andersen

CEO

Organic Crave Company

Rasmus Pape

Indkøbs- og marketingdirektør

Lidl

Thomas Roland

CSR-chef

Coop

Martin Stilhoff

Category Manager Food

Q8 Denmark

Marie Luja Rasmussen

Projektleder

Dansk Vegetarisk Forening

Rune-Christoffer Dragsdahl

Generalsekretær

Dansk Vegetarisk Forening

Anders P. Christensen

CEO

Tasteful Foods

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.