; ;

Udbudskonferencen 2023: Bæredygtighed i praksis

Udbudsloven rummer mange muligheder for at gøre indkøb mere bæredygtige. Men hvordan gør man brug af dem? Udbudskonferencen giver dig indblik i, hvordan du bringer mulighederne i spil med ekspertoplæg og gode eksempler.

Konference

Udbudskonferencen 2023: Bæredygtighed i praksis

23. maj 2023 KL. 09.30-13.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Event

Bæredygtighed kommer til at spille en central rolle i fremtidens offentlige indkøb. Senest har regeringen peget på, at klimaaftrykket for offentlige indkøb skal nedbringes.

Siden 2020 har Grønne indkøb for en grøn fremtid været den politiske ledestjerne for bæredygtighed i offentlige indkøb. Den har fortsat stor betydning for offentlige indkøb, og derfor tager konferencen også temperaturen på den og de aktuelle politiske ambitioner. Derudover vil Ole Helby Petersen præsentere den nyeste forskning – og give en status på grønne udbud i Danmark.

Ved Udbudskonferencen sætter vi fokus på og går i dybden med tre tilgange til bæredygtighed i praksis. Vær med og bliv klogere på, hvordan du kan anvende mindste krav, tildelingskriterier og valg af udbudsform som løftestang for bæredygtigheds hensyn.Eksperter vil udlægge de juridiske muligheder, og udbudsprofessionelle fra både ordregivere og tilbudsgivere vil dele konkrete eksempler på mere bæredygtige indkøb.


Afholdes i samarbejde med

Oplægsholdere

Ole Helby Petersen

Professor

Erik Kjær-Hansen

Advokat & partner

Gorissen Federspiel

Karen Pilt

Indkøbschef

Gladsaxe Kommune

Peter Dann Jørgensen

Partner

Bird & Bird

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Mette Krog Jensen

Kontorchef

Statens indkøb

Susanne Backer

CØ-rådgiver

Region Midt

Rikke Lange Slavensky

Advokat & Partner

NP Advokater

Relaterede

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk