Udbudskonferencen 2023: Bæredygtighed i praksis

Udbudsloven rummer mange muligheder for at gøre indkøb mere bæredygtige. Men hvordan gør man brug af dem? Udbudskonferencen giver dig indblik i, hvordan du bringer mulighederne i spil med ekspertoplæg og gode eksempler.

Konference

Udbudskonferencen 2023: Bæredygtighed i praksis

23. maj 2023 KL. 09.30-13.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Bæredygtighed kommer til at spille en central rolle i fremtidens offentlige indkøb. Senest har regeringen peget på, at klimaaftrykket for offentlige indkøb skal nedbringes.

Siden 2020 har Grønne indkøb for en grøn fremtid været den politiske ledestjerne for bæredygtighed i offentlige indkøb. Den har fortsat stor betydning for offentlige indkøb, og derfor tager konferencen også temperaturen på den og de aktuelle politiske ambitioner. Derudover vil Ole Helby Petersen præsentere den nyeste forskning – og give en status på grønne udbud i Danmark.

Ved udbudskonferencen sætter vi fokus på og går i dybden med tre tilgange til bæredygtighed i praksis. Vær med og bliv klogere på, hvordan du kan anvende mindste krav, tildelingskriterier og sideordnede udbud som løftestang for bæredygtighed.

Eksperter vil udlægge de juridiske muligheder, og udbudsprofessionelle fra både ordregivere og tilbudsgivere vil dele konkrete eksempler på mere bæredygtige indkøb.


Afholdes i samarbejde med

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 18. maj 2023
  • Afmeldingsfrist d. 18. maj 2023

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus- og eventafdelingen

3374 6072kursus@danskerhverv.dk