; ;

Den årlige GDC-konference i San Francisco er et af de vigtigste internationale samlingssteder for branchefolk, hvor virksomheder henover 5 dage får mulighed for at udvikle idéer, blive inspireret, møde kunder og netværke med kolleger fra alle verdens hjørner. For første gang gennemfører Dansk Erhverv i samarbejde med Producentforeningen, Vision Denmark og Trade Council i USA et eksportfremstød til GDC for danske spiludviklere med tilskud fra det danske Udenrigsministerium og EU. For at kunne deltage i fremstødet som dansk virksomhed er det et krav, at man på et eller andet plan har været negativt berørt af Storbritanniens udtræden af EU, idet fremstødet får tilskud fra de såkaldte Brexit-midler. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens virksomhed opfylder det krav, er man meget velkommen til at kontakte Michael Bremerskov Jensen, fagchef for international handel i Dansk Erhverv, på email: mje@danskerhverv.dk eller tlf. +45 31752400.   

Som deltager i eksportfremstødet får du følgende:

  • 4 dages fremstødsaktiviteter på særligt venue på The Line Hotel, San Francisco
  • 1 stk. ”All acces”-badge til GDC’23 pr. virksomhed*
  • Adgang til roof-top mixer-event med internationale spil-investorer, nye kunder og forretningspartnere. Torsdag den 23 marts på The Line Hotel, San Francisco
  • Deltagelse i overrækkelsen af ”Eksport-prisen” til den største danske kommercielle spilsucces i 2022
  • 4 dages attraktive mødefaciliteter på hotellet i gå-afstand til GDC
  • Billet og adgang til den populære ’Nordic Game Party’*, (afholdes i forlængelse af vores danske event torsdag aften)
  • Adgang til GDC’s partnermødebookingsystem og MeetToMatch-app
  • Omtale og medvirken i fælles presse-og kommunikationsaktiviteter før og under fremstødet

*Mulighed for at tilkøbe yderligere billetter.

Mange virksomheder vil være bekendt med GDC, men de spilvirksomheder der påtænker at deltage for første gang og har spørgsmål, er velkomne til at kontakte Klaus Pedersen fra Bedtime ApS, hvis kontaktoplysninger er angivet nedenfor, eller en af de nævnte medarbejdere fra Trade Council i USA.

Deltagergebyret dækker ovennævnte elementer og omfatter ikke fly og hotel i San Francisco. Bemærk, at det efter tilmeldingsfristen ikke er muligt at få deltagergebyret tilbage, såfremt man ender med ikke at deltage. Tilmeldingen er efter denne dato derfor bindende.

Hvor: San Francisco, USA

Tidspunkt: Mandag den 20. marts til fredag den 24. marts 2023

Deltagergebyr: 15.000 kr. pr. virksomhed (dækker 2 personer pr. virksomhed). Ved ekstra deltager pr. virksomhed er det 1.500 kr. ekstra. Ved tilmelding af flere personer fra samme virksomhed skrives personens navn, e-mail og virksomhed i kommentarfeltet.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 31. januar 2023 (bindende)

San Fran.png

Kontaktpersoner

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel

Dansk Erhverv

Ulla Rønberg

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Klaus Pedersen

CEO

Bedtime ApS

Anne Dorte Dybkjær

Digital Advisor

Trade Council i USA

Mette Bom

Digital Creative Advisor

Trade Council i USA

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK