Branchens Dag – Vin & Spiritus
Branchens Dag – Vin & Spiritus
I Vin og Spiritusorganisationen glæder vi os til at byde velkommen til Branchens Dag. En inspirerende eftermiddag fyldt med spændende oplæg, paneldebatter, inspiration, networking og smagningsoplevelser.
Moderator:
Malene Hertz, Founder, Vinuddannelse I/S og Rundt om Vin, vil føre os sikkert igennem en god eftermiddag.
Se hele programmet, paneldebattører og oplægsholdere herunder og skynd dig at sikre dig en plads til arrangementet. Ønsker du at deltage i frokosten kl. 12 bedes du blot lige notere det i din tilmelding.
Spørgsmål vedrørende arrangementet kan rettes til VSOD på vsod@vsod.dk.
-
12.00 - 13.00
Ankomst & frokost
12.00 - 13.00 -
13.00 - 13.15
Velkomst
13.00 - 13.15Malene Hertz
Founder
Vinuddannelse I/S og Rundt om Vin
Beskrivelse
Malene Smidt Hertz er en af Danmarks få vinkypere, uddannet 1985-1988 på Vingaarden i Odense med flere studieophold i udlandet undervejs: Mosel, Bordeaux, Bourgogne, Oporto samt Xerez de la Frontera.
Du har måske også spottet Marlene Hertz i Go’morgen Danmark.
Matthias Korth Vesterdal
Chefkonsulent
Dansk Erhverv
Thea Hammerskov
Formand
VSOD
-
13.15 - 13.45
Panel: Glæden vi skaber gennem god mad og drikke
13.15 - 13.45Alkohol er en integreret del af den danske kultur - på godt og ondt. Med fokus på vin- og spiritusbranchens rolle i gastronomien, er tanken med diskussionen at komme ind på, hvad det er, de gode smagsoplevelser kan gøre for samvær mellem mennesker, og hvordan vi kan fremelske en mad- og drikkekultur i Danmark, der lægger mere vægt på nydelsen og kvaliteten.
Thilde Gilling Andersen (Tyremor)
Kok og konsulent
Bo Jacobsen
Kok
-
13.45 - 14.15
Udvikling i produktkategorier – Hvilke tendenser ser vi?
13.45 - 14.15Hvad er de aktuelle tendenser i hhv. EU og Danmark og har der været ændringer som følge af f.eks. den stigende inflation? Dette oplæg fra NielsenIQ vil dykke ned i forbrugernes købsadfærd ift. de forskellige segmenter indenfor vin og spiritus, og give et bud på hvor vi bevæger os hen ad.
Thea Nesager-Kristensen
Consultant
NielsenIQ
-
14.15 - 14.45
Pause & Networking
14.15 - 14.45 -
14.45 - 15.30
Interdisciplinær produktudvikling – et kig i smagslaboratoriet
14.45 - 15.30Til dagligt består madudviklingsvirksomheden KOST af en madhistoriker, gastrofysiker og kok. De tre arbejder igennem deres tre fagligheder med smag som omdrejningspunkt i alt deres udvikling.
Med tre alkohol relaterede-produkter på markedet, har KOST berørt mange af alkoholens fantastiske facetter. De tre medejere af KOST vil, med afsæt i deres fagligheder, denne dag dykke ned i alkoholens univers og diskutere, hvordan smag, gastrofysik og historie driver deres produktudvikling
Louise Beck Brønnum
Medejer af Kost og Gastrofysiker
KOST
Asmus Gamdrup Pedersen
Medejer af Kost og Madhistoriker
KOST
Peter Nøhr Christensen
Stifter og medejer af Kost og Kok
KOST
-
15.30 - 16.00
Panel: Innovation i vin og spiritus; Hvad skal der i glasset i fremtiden?
15.30 - 16.00Med denne paneldebat ønsker vi at se på, hvad aftagerne af vores branches produkter mener bliver fremtidens tendenser. Hvad er deres forhold til vin og spirituskategorien, som meningsdannere inden for gastronomien? Hvad skal vi som branche levere, for at være kreative og innovative fremover?
Søren Krogh Sørensen
Bartender & cocktailekspert hos
Revir/Chatham Imports
Helle Brønnum Carlsen
Lektor, madskribent, ph.d. og forfatter
Rasmus Amdi
Dobbelt Danmarksmester i blindsmagning, sommelier og restaurantejer
-
16.00
Tak for i dag & Networking i baren
16.00

