Spring til indhold

Branchens Dag – Vin & Spiritus

Danmarks brancheforening for vin og spiritus, VSOD inviterer branchens aktører og interessenter til Branchens Dag.
Event
Event

Branchens Dag – Vin & Spiritus

Copenhagen Distillery, Kløvermarksvej 70d, 2300 København S
Gem
Indhold

I Vin og Spiritusorganisationen glæder vi os til at byde velkommen til Branchens Dag. En inspirerende eftermiddag fyldt med spændende oplæg, paneldebatter, inspiration, networking og smagningsoplevelser.

Moderator:
Malene Hertz, Founder, Vinuddannelse I/S og Rundt om Vin, vil føre os sikkert igennem en god eftermiddag.

Se hele programmet, paneldebattører og oplægsholdere herunder og skynd dig at sikre dig en plads til arrangementet. Ønsker du at deltage i frokosten kl. 12 bedes du blot lige notere det i din tilmelding.

Spørgsmål vedrørende arrangementet kan rettes til VSOD på vsod@vsod.dk

  • 12.00 - 13.00

    Ankomst & frokost

    12.00 - 13.00
  • 13.00 - 13.15

    Velkomst

    13.00 - 13.15
    Malene Hertz

    Founder

    Vinuddannelse I/S og Rundt om Vin

    Beskrivelse

    Malene Smidt Hertz er en af Danmarks få vinkypere, uddannet 1985-1988 på Vingaarden i Odense med flere studieophold i udlandet undervejs: Mosel, Bordeaux, Bourgogne, Oporto samt Xerez de la Frontera.

    Du har måske også spottet Marlene Hertz i Go’morgen Danmark.

    Matthias Korth Vesterdal

    Chefkonsulent

    Dansk Erhverv

    Thea Hammerskov

    Formand

    VSOD

  • 13.15 - 13.45

    Panel: Glæden vi skaber gennem god mad og drikke

    13.15 - 13.45

    Alkohol er en integreret del af den danske kultur - på godt og ondt. Med fokus på vin- og spiritusbranchens rolle i gastronomien, er tanken med diskussionen at komme ind på, hvad det er, de gode smagsoplevelser kan gøre for samvær mellem mennesker, og hvordan vi kan fremelske en mad- og drikkekultur i Danmark, der lægger mere vægt på nydelsen og kvaliteten.

    Thilde Gilling Andersen (Tyremor)

    Kok og konsulent

    Bo Jacobsen

    Kok

  • 13.45 - 14.15

    Udvikling i produktkategorier – Hvilke tendenser ser vi?

    13.45 - 14.15

    Hvad er de aktuelle tendenser i hhv. EU og Danmark og har der været ændringer som følge af f.eks. den stigende inflation? Dette oplæg fra NielsenIQ vil dykke ned i forbrugernes købsadfærd ift. de forskellige segmenter indenfor vin og spiritus, og give et bud på hvor vi bevæger os hen ad.

    Thea Nesager-Kristensen

    Consultant

    NielsenIQ

  • 14.15 - 14.45

    Pause & Networking

    14.15 - 14.45
  • 14.45 - 15.30

    Interdisciplinær produktudvikling – et kig i smagslaboratoriet

    14.45 - 15.30

    Til dagligt består madudviklingsvirksomheden KOST af en madhistoriker, gastrofysiker og kok. De tre arbejder igennem deres tre fagligheder med smag som omdrejningspunkt i alt deres udvikling.

    Med tre alkohol relaterede-produkter på markedet, har KOST berørt mange af alkoholens fantastiske facetter. De tre medejere af KOST vil, med afsæt i deres fagligheder, denne dag dykke ned i alkoholens univers og diskutere, hvordan smag, gastrofysik og historie driver deres produktudvikling  

    Louise Beck Brønnum

    Medejer af Kost og Gastrofysiker

    KOST

    Asmus Gamdrup Pedersen

    Medejer af Kost og Madhistoriker

    KOST

    Peter Nøhr Christensen

    Stifter og medejer af Kost og Kok

    KOST

  • 15.30 - 16.00

    Panel: Innovation i vin og spiritus; Hvad skal der i glasset i fremtiden?

    15.30 - 16.00

    Med denne paneldebat ønsker vi at se på, hvad aftagerne af vores branches produkter mener bliver fremtidens tendenser. Hvad er deres forhold til vin og spirituskategorien, som meningsdannere inden for gastronomien? Hvad skal vi som branche levere, for at være kreative og innovative fremover?

    Søren Krogh Sørensen

    Bartender & cocktailekspert hos

    Revir/Chatham Imports

    Helle Brønnum Carlsen

    Lektor, madskribent, ph.d. og forfatter

    Rasmus Amdi

    Dobbelt Danmarksmester i blindsmagning, sommelier og restaurantejer

  • 16.00

    Tak for i dag & Networking i baren

    16.00

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen