; ;

SIKKER:CYBER er et gratis e-læringsforløb i it-sikkerhed til dig, der arbejder i en lille eller mellemstor virksomhed. Uanset om det er første gang, du stifter bekendtskab med it-sikkerhed, eller arbejder professionelt med it, har vi et forløb, der passer til dig.

Du kan vælge imellem tre forskellige kurser på forskellige niveauer, og hvert kursus består af mindre moduler med videnskabeligt funderet information og øvelser, der tager udgangspunkt i de konkrete sikkerheds-udfordringer, som virksomheder møder i hverdagen.

Der findes tre kurser: Et introduktionskursus og to kurser til it-professionelle.

Introduktionskurset er til den almindelige computerbruger, der ønsker en bedre forståelse af it-sikkerhed og kompetencer til at træffe gode sikkerhedsbeslutninger og stille de rette krav til medarbejdere og leverandører.

Kurserne for it-professionelle henvender sig til dem, der arbejder med fx it-drift og systemudvikling. Det ene kursus har fokus på at opbygge en defensiv sikkerhedsstrategi, herunder logkilder og loganalyse. Det andet kursus handler om offensiv it-sikkerhed, hvor man lærer at tænke som en hacker for at finde og dække svagheder i ens systemer.

Tilmelding
Klik på "tilmeld" og opret en profil med mail og adgangskode, og så er du i gang. Med din profil kan du gemme din progression, efterhånden som du gennemfører modulerne i hvert kursus.

Kontakt