Grøn strøm til dansk erhvervsliv

Dansk Erhverv og Green Power Denmark inviterer til konference om elektrificering af dansk erhvervsliv. Eksperter, virksomhedscases og politiske indspil sætter fokus på, hvordan dansk erhvervsliv slipper af med fossile brændstoffer og bliver 100% elektrificeret med grøn strøm.

Konference

Grøn strøm til dansk erhvervsliv

9. mar 2023 KL. 09.00-12.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Dansk Erhverv og Green Power Denmark inviterer til konference om elektrificering af dansk erhvervsliv.

Kom med til konference, hvor eksperter, virksomhedscases og politiske indspil sætter fokus på, hvordan hele erhvervet kan blive elektrificeret.

Historisk høje energipriser udfordrer dansk erhvervsliv og truer virksomhedernes fremtidige vækst. Klimaforandringerne er ved at løbe løbsk. Og Europas afhængighed af russisk gas har medført katastrofale geopolitiske konsekvenser.

Danske virksomheder har masser af muligheder for at omstille sig til grønne løsninger og blive fri af fossile brændstoffer. Men hvilke udfordringer støder de ind i. Hvordan løser virksomhederne dem? Og hvad skal vi som samfund gøre for at skabe de bedste betingelser for elektrificering?

Det er blandt andet nogle af de spørgsmål, som konferencen tager op.

Konferencen henvender sig i udgangspunktet til alle typer af virksomheder. Særligt energiforbrugende virksomheder og virksomheder, der beskæftiger sig med grøn omstilling, kan forventes at have interesse i konferencen.

Der vil være konkrete virksomhedscases.

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 6. marts 2023
  • Afmeldingsfrist d. 4. marts 2023

Oplægsholdere

Kontakt