Ny lov om tilgængelighedskrav for webshops: Bliv bekendt med de nye regler

På dette webinar bliver du klogere på webtilgængelighed, hvilket er blevet særlig relevant efter implementeringen af EU’s tilgængelighedsdirektiv, der bl.a. stiller krav til virksomheders indretning og design af webshops.

Webinar

Ny lov om tilgængelighedskrav for webshops: Bliv bekendt med de nye regler

29. mar 2023 KL. 09.30-11.00
Online
Kursus

Den 28. juni 2025 træder et nyt direktiv fra EU i kraft ved dansk lov, der skal sikre, at det bliver lettere for personer med handicap at anvende tjenester og produkter online. Lovgivningen forpligter alle virksomheder med flere end ti ansatte og en årlig omsætning på mere end 2 mio. euro til at indrette deres webshops mere bredt tilgængeligt. 

Den nye lovgivning vil medføre markante økonomiske og administrative byrder for disse virksomheder, og det kan derfor i høj grad betale sig at blive bedre bekendt med webtilgængelighed.

Derfor inviterer Dansk Erhverv til et webinar, der skal hjælpe din virksomhed med at forberede sig på at overholde de nye regler om webtilgængelighed.

Oplægsholderne er Stein-Erik Skotkjerra fra Inklusio, der er ekspert i webtilgængelighed og rådgiver en lang række større og mindre virksomheder om tilgængelighed og brugerdesign på hjemmesider, og Orla Pedersen fra Inqlude IT, der er ekspert i gennemførsel af tilgængelighedstest.

Derudover er deres virksomheder underleverandører til myndighedernes (Digitaliseringsstyrelsen) monitorering af webtilgængeligheden på de offentlige websteder og mobilapplikationer. En lov der har været gældende siden efteråret 2020.

Stein-Erik og Orla vil med udgangspunkt i cases forklare, hvordan du kan arbejde med webtilgængelighed og hvordan du kommer på forkant med større ændringer af websiden.  

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Kursus- og Eventcenter

33746072KURSUS@DANSKERHVERV.DK