; ;

For 20. år i træk hylder vi en ejerleder, der som frontfigur har haft en central rolle i skabelsen af en ekstraordinær succeshistorie til inspiration for andre ejerledede virksomheder. Glæd dig til kåringen, hvor vi finder en Regionsvinder, en regional Temaprisvinder og en regional Årets Helt 2023. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema: Ejerledernes grønne transformation. Vi uddeler Årets Helt 2023, som gives til en ejerleder, som har gjort sig særligt bemærket i lokalsamfundet.

Ved kåringen kan du også se frem til at høre indlæg ved Camilla Andersen, owner & CEO hos Travel Sence samt Jesper Lund, CEO hos LLG.

Alle regionsvindere fra de syv regionskåringer går direkte videre til den store finale, landskåringen, hvor vi kårer Årets Ejerleder 2023 og Årets Temaprisvinder 2023 blandt regionsvinderne fra de syv regionskåringer landet over, og hvor vi uddeler Årets Hæderspris 2023.

Målgruppe:
Kåringen er henvendt ejerledere samt bestyrelse og direktion i ejerledede virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at fordele pladser efter målgruppen, så det udgør et bredt udsnit af dansk erhvervsliv - og ikke efter først-til-mølle.

Årets Tema:
Ejerledernes grønne transformation
De danske ejerledere spiller sammen med det øvrige erhvervsliv og samfundet en afgørende rolle i at bidrage til en mere bæredygtig fremtid gennem investering i grøn teknologi, affaldsreduktion og mindre CO2-udledning. En grøn transformationsrejse kræver mod, vilje, investeringer og lederskab. PwC og vores samarbejdspartnere hylder de succesfulde ejerledere, der formår at gentænke og fremtidssikre deres virksomhed i forhold til miljø og klima.