; ;

Når den psykologiske tryghed er høj, er teamet bedre til at videreudvikle på hinandens ideer, de arbejder mere effektivt og personaleomsætningen er lavere. Det viser blandt andet et forskningsprojekt fra Google.

Psykologisk tryghed – også kaldet psykologisk sikkerhed – handler om at skabe en kultur, hvor både ledere og medarbejdere tør komme med nye ideer, pege på fejl, give udtryk for tvivl eller bekymringer m.m., fordi de føler sig sikre på, at de ikke bliver ydmyget eller straffet ved at gøre det.

Psykologisk tryghed opstår ikke bare af sig selv eller er givet, fordi ledelsen har en “døren-er-altid-åben”-politik. Psykologisk tryghed skal skabes og vedligeholdes.

På dette online event får du værktøjer og inspiration til, hvordan du som leder eller HR-ansvarlig kan arbejde med psykologisk tryghed i dit team og din organisation.

På dette webinar får du indsigt i og inspiration til at arbejde med:

  • Hvad psykologisk tryghed er
  • Hvilken adfærd, der skaber psykologisk tryghed
  • Hvordan du som leder konkret kan skabe psykologisk tryghed i dit team og din organisation

Målgruppe:

Webinaret henvender sig dig som personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder, som gerne vil have værktøjer og inspiration til at forebygge eller takle den svære samtale med medarbejderen om stress.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til underviseren undervejs i chatten.

 

 

Oplægsholdere

Pernille Taarup

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.