; ;

Politikere og erhvervsliv fremhæver med rette en god digital infrastruktur som en afgørende forudsætning for økonomisk vækst og grøn omstilling. Kommissionen søger nye måder at finansiere teleinvesteringerne på – bl.a. ved at reducere omkostningerne til udrulning af infrastruktur og ved at presse techgiganterne til at yde et bidrag. Samtidig stiller Kommissionen og medlemslandene omkostningstunge krav til bl.a. cybersikkerhed i den kritiske teleinfrastruktur. Samlet er det en bunden opgave at fastholde og tilskynde et højt niveau af innovation og investeringer i sektoren. 

Hvad er perspektiverne for Danmark? Skaber de geopolitiske bevægelser og dynamikken i EU et nyt momentum for konsolidering og udvikling af branchen? Vil udviklingen svække eller styrke mulighederne for at investere i digital infrastruktur? Hvad er konsekvenserne for konkurrencen og forbrugerne? Er tiden inde til at formulere en ny dansk telepolitik? 

På årets telekonference tager vi bestik af det danske telemarked i lyset af den aktuelle geopolitiske virkelighed og kigger ind i krystalkuglen med bud på fremtidens telepolitik.

Tele2023 modereres af Mette Lundberg, der i sin daglige rolle fungerer som direktør for politik og kommunikation i IT-branchen.

Studierabat
Det koster 100 kr. for studerende at deltage i konferencen. Brug rabatkoden "Student", når du tilmelder dig. 

Se dagens program

Forplejning er sponsoreret af

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Teknologi, Digitalisering & Tele

Poul Noer

Fagchef for digital infrastruktur
Medarbejderprofil