; ;

Du møder Brian Hansen der er vejleder i eVejledning. eVejledning har længe haft fokus på kompetencer, uddannelser og kurser, der kan støtte virksomheder i den digitale og grønne omstilling. Det vil vi gerne præsentere for dig, din virksomhed og dine kolleger.

Vi får også besøg af Casper Burlin. Casper er chefkonsulent hos Dansk Erhverv, og han ved – om nogen – at økonomien spiller en væsentlig rolle, når virksomheden skal uddanne og opkvalificere deres medarbejdere. Casper giver os et overblik i at søge støtte via kompetencefondsmidler, og giver også et indblik i nogle af de kurser og efteruddannelsesmuligheder man har i Dansk Erhverv. 

Sidst men ikke mindst får vi besøg af David Guldager. Siden 2009 har David været tech- og gadget ekspert på TV2. På en gribende og underholdende måde, fortæller David os om kunstig intelligens på fremmarch i virksomhederne. Det at man – som virksomhed – kan gribe (og begribe) AI, ChatGPT o.s.v. og omfavne udviklingen via omstillingsparathed.  David kommer også med eksempler på, hvordan ChatGPT / AI bruges. 

Så er det dig, der har ansvar for uddannelse og opkvalificering i den virksomhed du arbejder i, så er du helt klart i målgruppen for dette oplæg. Sætter du et par timer af tirsdag den 3. oktober fra 14-16, så lover vi at gøre alt hvad vi kan for at du kommer mere vidende og underholdt ind i den grønne og digitale omstilling. 

Værter

Brian Hansen: Oprindeligt uddannet inden for salg, handel og markedsføring. Har siden arbejdet med salg, rekruttering og outplacement i danske virksomheder, og kender virksomhedernes kompetencebehov fra den vinkel. Har været ansat  i eVejledning siden 2018 og har taget diplomuddannelsen i vejledning.

Casper Burlin: Chefkonsulent i Dansk Erhverv. Med en mangeårig erfaring fra uddannelsesområdet, kombineret med et godt kendskab til virksomheders kompetencebehov, er Casper en faglig ressource, der både forstår arbejdstagers og arbejdsgivers perspektiv på uddannelse og opkvalificering.

David Guldager: Har over de seneste ti år været en fast figur i det danske mediebillede. Primært er han kendt som manden med fingeren på tech-pulsen, med en skarp viden om de nyeste teknologier: ChatGPT, AI, IOT og meget mere.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.