; ;

Alliance for Biosolutions under Dansk Erhverv og Dansk Planteværn inviterer en række kommende danske europaparlamentarikere til at give deres bud på, hvilken rolle innovation og nye landbrugsteknologier vil få i fremtidens produktion af fødevarer, og hvordan nye løsninger kommer hurtigere i spil.  

 

Den grønne omstilling i landbruget er i fuld gang og der findes allerede nye teknologiske muligheder inden for både konventionelle og biologiske løsninger, som landmanden kan gøre brug af for at sikre udbytterne og samtidig skåne miljøet. Heriblandt biologisk plantebeskyttelse, biostimulanter, biogødning, nye genteknologier, præcisionsteknologi, mv.

 

Landbruget tager gerne imod nye teknologier – så hvad vil de kommende danske europaparlamentarikere gøre for at fremskynde tilgængeligheden?  Og er producenterne klar med de løsninger, som dansk og europæisk landbrug har brug for i den grønne omstilling til at sikre forsyning af fødevarer på europæisk grund?

 

Kom og bliv klogere på de danske politikeres visioner for landbrugs- og fødevaresektoren i EU, når vi inviterer til europapolitisk debat krydret med muligheden for at se nogle af de værktøjer, som skal hjælpe landbruget med den grønne omstilling.

 

 

Arrangementet er åbent for alle.

 

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.