; ;

Der er de seneste år sket en radikal udvikling i antallet af politianmeldelser af danske virksomheder for overtrædelser af produktsikkerhedslovgivninger, markedsføringslovgivningen, miljølovgivninger mv.

Dette er ikke begrundet i en dårligere regelefterlevelse blandt danske virksomheder, men derimod en politisk ”trend” til at straffe overtrædelser (store som små) med store bøder.

Bagudrettet blev sager håndteret ved påbud og forbud, som lukkede sagerne, hvis påbuddet og forbuddet blev overholdt.

En sådan ændret tilgang til sanktionering stiller store krav til de særmyndigheder, som laver politianmeldelserne. Men vi har desværre konstateret, at der jævnligt sker anmeldelser af danske virksomheder med begrundelser som er mindre grundige – og at sagen hurtigt behandles ved politiet og afsluttes ved et bødeforelæg til virksomheden, som betales.

Dette online kursus har derfor til formål at klæde jer på til at stille de rigtige spørgsmål til myndigheder og politi, hvis I skulle komme i den situation, at I bliver politianmeldt samt give jer nogle redskaber til at sikre, at I får et fuldt kendskab til grundlaget for sagen, før I vælger, om I vil betale bøden.

Du vil, efter deltagelse på dette online kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Oplægsholdere

Betina Schiønning

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.