; ;

Forud for remote work i udlandet er en lang række praktiske og juridiske forhold, som arbejdsgiver skal forholde sig til. Det drejer sig f.eks. om, hvilket lands regler der skal gælde for ansættelsesforholdet, herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter, hvilke regler om social sikring der skal gælde, de skattemæssige konsekvenser, forsikringsforhold, forhold ved hjemkomst m.v.

Under onlinekurset vil vi gennemgå en række af de typiske juridiske, herunder skattemæssige, og praktiske faldgruber i forbindelse med remote working såvel som mulighederne for at tilrettelægge en løsning, som tilgodeser medarbejderens ønske om at arbejde uden for Danmark uden samtidig at bringe arbejdsgiveren i en uhensigtsmæssig og utilsigtet situation. Vi vil også berøre nye strømninger som eksempelvis employer of record (EoR) samt platformsarbejde.

Der vil desuden blive opstillet forskellige scenarier, såsom f.eks. en medarbejders ønske om at arbejde for det danske selskab fra sit sommerhus i Spanien eller ansættelse af en udenlandsk medarbejder, der skal udføre arbejde for den danske virksomhed fra hjemlandet. Hertil gennemgår vi den seneste praksis på området med henblik på at identificere forhold, som I bør være særligt opmærksomme på, når I benytter jer af remote work.

Du vil, efter deltagelse på dette onlinekursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Oplægsholdere

Casper Alexander Kofod

Advokat

Dansk Erhverv

Rasmus Kjærgaard Nielsen

PWC

Catrine Søndergaard Byrne

PWC

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.