; ;

At kalde sig selv for leder er én ting, men faktum er, at din personlighed afgør, hvor effektiv du er som leder.

Bliv stærkt inspireret af Hardeep Dhanjal, der i dag er blandt Danmarks førende inspiratorer og foredragsholdere. Med hans unikke fokus på mindset har han igennem de sidste 11 år afholdt mindset og ledelsesworkshops og foredrag hos mange af Danmarks største virksomheder og i over 30 forskellige lande!

Et af hans helt store fokusområder er personlig ledelse. Mange virksomheder inviterer ham gentagne gange til at inspirere både ledere og medarbejdere. 

Med fokus på personlig udvikling og kulturforandring lykkes det altid Hardeep at efterlade et stærkt handlingsorienteret budskab hos publikum, hvilket hans utrolig flotte referencer tydeligt fortæller. 

Dansk Erhverv får besøg af Hardeep, der i dette oplæg vil have fokus på lederen.
Hvad er en leder? Hvordan udvikler man sig til at blive leder? Og hvilket mindset skal der til for at tage sit lederskab til det næste niveau. 
"Du kan have læst alle bøger der findes og taget uddannelse i ledelse. Men hvis du som menneske ikke indeholder den styrke og det mindset som en leder skal have, vil de der følger dig aldrig se dig som en ægte leder. "Det er altså ikke dig selv, som vurderer om du er leder. Det afgør dem du leder."

Glæd dig til en times stærk inspiration, hvor du vil blive udfordret og inspireret til at tage ledelse til et højere niveau.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 21. august 2024
  • Afmeldingsfrist d. 21. august 2024

Oplægsholdere

Hardeep Dhanjal

Professional International Speaker

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.