; ;

Hvad du vil lære: 
Kvalitetsstyring: Forstå vigtigheden af og metoder til at opretholde høj content kvalitet gennem hele kunderejsen, hvilket reducerer returfrekvensen og øger kundetilfredsheden. 
Smart Integration: Få indsigt i, hvordan du integrerer content fra forskellige kilder, herunder leverandører, i dit e-handelssystem med en høj kontrolleret kvalitet af content til tiden. 
Effektiv Produktion: Lær hvordan topvirksomheder får produceret bl.a. produktbilleder, produktbeskrivelser og anden afgørende content, med et minimalt internt ressourceforbrug i deres organisationer. 
  
Hvorfor deltage? 
Vores eksperter deler praktiske tips og tricks til at håndtere content mængden, så du kan skabe en mere strømlinet og salgsfremmende online tilstedeværelse. Uanset om du arbejder med at udvikle content internt eller implementerer materiale fra eksterne leverandører, vil dette webinar give vi dig de værktøjer, du skal bruge for at sikre, at dit content er af højeste kvalitet og klar til at konvertere besøgende til loyale kunder. 
  
Tilmeld dig nu og begynd at omdanne dit content til en sand værdiskaber for din forretning! 
Gå ikke glip af denne mulighed for at få de nyeste indsigter og best practices, der kan hjælpe dig med at skabe en markant forskel for din online succes. 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 29. august 2024
  • Afmeldingsfrist d. 29. august 2024

Oplægsholdere

Claus Nygaard Jensen

Co-founder / Adm. direktør

Packshoot ApS

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.