; ;

Dansk iværksætteri er i markant udvikling. Danske Shoppingcentre (DSC) og Dansk Erhverv er gået sammen om at styrke dansk iværksætteri indenfor retail med en iværksætterkonkurrence, hvor iværksættere får en unik mulighed for at markere sig i branchen. Kom med til en dag med panel talks, relevante oplæg og inspirerende netværk – og kåringen af vinderen af Iværksætterkonkurrencen 2024!

Konferencen er for dig, der arbejder med retail og iværksætteri, som ønsker at blive inspireret og networke med andre fra branchen.

Om iværksætterkonkurrencen

Startups, som deltager i Iværksætterkonkurrencen 2024, kan både være helt nye eller mere etablerede onlinebrands, der ønsker at komme ud i de fysiske butikker. De vil under konkurrencen blive bedømt af et højtprofileret dommerpanel bestående af Margrethe Dal Lehrmann, Julie Lahme, Thomas Refdahl, Nicolai Klausen, Lotte Vestergaard Skou, Trine Rønsbøll, Cecilie S. Vinde og Nicola Kragh Riis. Dommerne vurderer koncepterne på bl.a. deres innovation, originalitet, potentiale og den gode kundeoplevelse.

Skal du eller kender du en som skal deltage i konkurrencen?
Læs mere om konkurrence deltagelse og præmien her!

Konkurrencen skulle have fundet sted på Børsen - Grundet branden i Børssalen afventer vi ny lokation i København. Opdateres snarest!

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 5. juni 2024
  • Afmeldingsfrist d. 5. juni 2024

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Digital Handel

Jens Wedenborg

Chefkonsulent