; ;

Klima, energi og miljø er ikke længere noget, vi bare taler om, det er noget, vi handler på. Det sætter krav til virksomhederne, hvor den bæredygtige omstilling kræver inddragelse i hele organisationen.

Ved deltagelse i dagen får du en bred forståelse for lovgivningen og det nye, som er på vej på området. Du bliver ikke ekspert, men du bliver bekendt med begreberne og får overblik over krav og forventninger til virksomhederne.

Du kommer også til at drøfte udfordringer og muligheder inden for ESG og bæredygtighed med kollegaer i netop din branche.

Efter deltagelse har du dybere kendskab til CSRD og de krav, der er til bæredygtighedsrapportering. Du kan bidrage med viden om klimaregnskab, du kender de største faldgruber for greenwashing, og du forstår, hvad den europæiske ”Green deal” betyder for national lovgivning, for bare at nævne noget at det, du lærer om.

For at sikre plads til et bredt udvalg af medlemmer, forbeholder vi os ret til at kontakte virksomheder med over 4 tilmeldte, hvis der bliver plads udfordringer. Vi vil kontakte jer senest en uge inden afholdelsen, hvis det bliver aktuelt.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.