Den sødeste afgift er en af de sværeste at forstå
Den sødeste afgift er en af de sværeste at forstå
Vi fokuserer på det, som har interesse for bagere og konditorer, nemlig:
- Hvorfor bør man som bager eller konditor interessere sig for chokoladeafgiftsloven
(lov om afgift af chokolade- og sukkervarer)? - Hvornår skal man registreres efter loven og hvornår skal man ikke?
- Hvad skal der betales afgift af, hvis man allerede har betalt chokoladeafgiften til sin leverandør?
Og så er der naturligvis også tid til, at vender eksempler fra dine egne hylder.
Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.
Som revisor optjener du 4 OE-timer.
Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.
Oplægsholdere

Joan Fauerskov Cordtz
Partner
PwC
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.