; ;

Danskernes sundhed halter fortsat. I Sundhedsstyrelsens seneste Sundhedsprofil fra 2023 konkluderes bl.a., at over 55 pct. af danskerne over 16 år ikke lever op til de internationale anbefalinger for fysisk aktivitet. En tendens, der forstærkes særligt blandt ressourcesvage og med alderen. Den manglende fysiske aktivitet koster hvert år 4.600 ekstra dødsfald. Der er derfor mere end nogensinde behov for at styrke indsatsen i landets kommuner på tværs af den private og foreningsdrevne idræt, så flere får mulighed for at blive en del af idrætsfællesskaberne.

På Dansk Fitness & Helse Organisations (DFHO) årsdag stiller vi derfor skarp på idrætspolitikken i kommunerne og mulighederne for styrkede samarbejde mellem kommunerne og den private idræt. På dagen får vi indsigt i resultaterne af det mangeårige projekt i visionskommunerne og i Idrættens Analyseinstituts nye fokus på kommunerne. Vi præsenterer ny viden om potentialer og barrierer for, at den private fitness kan spille en større rolle i kommunernes idrætstiltag. Og vi ser på, om idrættens potentialer – for sundheden, fællesskabet og trivslen – udnyttes godt nok i landets kommuner på tværs af den foreningsdrevne og private idræt.

Efter årsdagen afholder vi umiddelbart før den ordinære generalforsamling et særligt arrangement eksklusivt for medlemmer af DFHO. Vi sætter fokus på Røgfri Fremtid i Fitnessbranchen og Momssagen.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 9. maj 2024
  • Afmeldingsfrist d. 9. maj 2024

Oplægsholdere

Jens Kramer Mikkelsen

Dansk Fitness & Helseorganisation

Poul Broberg

Chef for public affairs

Danmarks Idrætsforbund

Troels Rasmussen

Direktør

Idrættens Analyseinstitut

Morten Brustad

Branchedirektør, advokat

Dansk Erhverv

Lene Dybdal

Byrådsmedlem og formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Holstebro Kommune

Marianne Hovmand

Projektleder

Frederiksberg Kommune

Jakob Ludvigsen

Specialkonsulent

Kommunernes Landsforening

Morten Bentzen

Managing Director

PureGym

Anders Steffensen

Direktør

Fit&Sund

Tilde Sand Christensen

Specialkonsulent

Kræftens Bekæmpelse

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.