; ;

Deltag i en begivenhedsrig dag den 6. maj 2024, hvor vi for andet år i træk sætter fokus på fremtidens betalinger. Denne konference er skræddersyet til at belyse, hvordan betalingsindustrien udvikler sig med et særligt fokus på resiliens og innovation. Vi har samlet nogle af de mest indflydelsesrige aktører i branchen, bl.a. Nets, Mobilepay og Nationalbanken, der vil dele deres seneste indsigt og fremtidsvisioner. Flere spændende oplægsholdere samt endeligt program afventes snarest.

Få indsigt fra branchens bedste
Konferencens program er pakket med oplæg fra førende eksperter og case-studier, som vil give deltagerne en dyb forståelse af de seneste trends og teknologiske fremskridt. Hør bl.a. fra Nets om de nye digitale trends, Mobilepay’s  innovation inden for mobilbetalinger og deres øgede fokus på adgangen til digitale betalinger på tværs af markeder, samt Nationalbankens indsigt på fremtidens finansielle infrastruktur og deres rolle i at støtte en sund økonomi med fremtiden for øje.

Eksempler fra virkeligheden og hands-on erfaringer
Ud over teoretisk viden tilbyder konferencen også spændende case-studier fra virkeligheden, hvor du kan se, hvordan teori omsættes til praksis. Disse case-studier vil dække et bredt spektrum af scenarier, bl.a. implementering af innovative betalingsløsninger i detailhandlen.

Mulighed for spændende debatter
Tag del i diskussionerne, stil spørgsmål til eksperterne og netværk med branchens kolleger i pauserne. Dette er en enestående mulighed for at dele erfaringer, udfordringer og få nye

perspektiver på, hvad fremtiden vil bringe inden for betalingsområdet.

Hvem bør deltage?
Denne konference er relevant for alle, der arbejder med betalinger. Særligt vil denne konference være yderst relevant for detailhandlen, oplevelsesindustri, hoteller, cafeer, restauranter etc – alle der tager imod betalinger – online og offline. Derudover vil folk der arbejder i den finansielle sektor, og alle med interesse på området, også opnå stor værdi ved at deltage, da der vil blive givet værdifuld indsigt og inspiration til at navigere i fremtidens betalingslandskab.

Oplægsholdere

MobilePay

Nets

Nationalbanken

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.