; ;

Den grønne omstilling haster, og branchen er fast besluttet på at bidrage – på fælles og ansvarlige vilkår. Virksomhederne har brug for en afklaring, men de politiske beslutninger lader stadig vente på sig. De politiske forhandlingerne om klimakravet til nybyggeri i bygningsreglementet er nu endelig blevet programsat til at begynde 17. maj. 

Reduction Roadmap står stærkere end nogensinde som en bredt forankret bevægelse i byggebranchens med ønsket om, at lovgivningen skal følge Parisaftalen. Opbakningen fra alle dele af branchen er overvældende, og derfor inviteres alle støtter og samarbejdspartnere til at deltage i denne optakt til forhandlingerne.  

Lad os samles og markere ønsket om konkret politisk handling på denne fyraftenskonference, hvor du kan opleve debatter mellem politikere og medunderskrivere fra hele værdikæden, der udforsker udfordringer, muligheder og fremtidsperspektiver i byggeriets grønne omstilling. Hvad vil ambitiøse klimakrav betyde for den danske byggebranche, og hvad kommer efter 5,8 kg CO2? 

Én ting er sikkert: Arbejder vi sammen, er vi klar til at tage udfordringen op. Lad os derfor vise regeringen, at de har en historisk opbakning til at vedtage ambitiøs klimalovgivning. 

Venlig hilsen 

Reduction Roadmap i samarbejde med Dansk Erhverv 

Det er også muligt at se eventet online. Klik her for at se med online

 

Oplægsholdere

Brian Mikkelsen

Adm. direktør

Dansk Erhverv

Moderator: Rune Baastrup

Democracy X

TBA

Sinus Lynge

EFFEKT

Mikkel Schlesinger

CEBRA

Steffen Maagaard

Artelia

Niels Kristian Johne

Ejendomsinvesteringschef

PensionDanmark

Jens Elmelund

Administrerende direktør

KAB

Gitte Gylling H. Olesen

Director Sustainability & Green Transition

COWI

Bjørn Christensen

Salgsdirektør

Ambercon

Olli Fischer

NREP

Sigurd Agersnap

SF

Søren Egge Rasmussen

Enhedslisten

Henrik Rudfeld

Områdechef

Aarhus Kommune

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.