; ;

Den 27. maj åbner virksomhedsprogrammet op for ansøgninger til SMV:Eksport. SMV:Eksport giver mulighed for op til 150.000 kr. i tilskud til rådgivning, der kan forberede og styrke din virksomheds salg til nye udenlandske markeder.

Tilsagn tildeles efter point – så det kan betale sig at forberede din ansøgning godt. Webinaret er designet til at guide dig gennem ansøgningsprocessen for SMV:Eksport og forbedre dine mulighed for at udnytte den finansieringsmulighed. Du får viden om, hvad SMV:Eksport giver tilskud til, samt vejledning om hvordan du ansøger.

Arrangementet er målrettet SMV-virksomheder, som ønsker at starter salg op på nye markeder de endnu ikke sælger til. Deltagelse er gratis for medlemmer.

Program

10.00 Velkomst
v/ Jens Wedenborg, Chefkonsulent, Dansk Erhverv Digital Handel

10.05 Virksomhedsprogrammet
Introduktion til Virksomhedsprogrammets tilskudsmuligheder med særligt fokus på SMV:Eksport. Få indsigt i hvad du kan søge tilskud til og hvordan en ansøgning bedst udformes.
v/ Thomas Hagerup, projektkonsulent i Erhvervshus Hovedstaden.

10.45 SMV:Digital
v/ Frederikke Rosendal Egede Saabye, Chefkonsulent, Dansk Erhverv

10.50   Spørgsmål fra webinardeltagere

11.00   Slut

Om virksomhedsprogrammet:
Alle puljer under fællestitlen Virksomhedsprogrammet, giver SMV-virksomheder mulighed for økonomisk tilskud til kompetenceudvikling gennem tilskud til rådgivning fra eksterne konsulenter, men det kan også være tilskud til intern uddannelse, f.eks. via SMV:Grønne kompetencer. Den typiske støtte er 50% af omkostningen til rådgivning.
www.virksomhedsprogrammet.dk

Om SMV:Eksport:
Din virksomhed har via SMV:Eksport mulighed for at få op til 150.000 kr. i støtte til en rådgiver. Det betyder, at du kan får 50% i tilskud til en rådgiverudgift på maks. 300.000 kr.

Puljen åbner for ansøgninger mandag den 27. maj kl. 8.00. Der er åbent for ansøgninger indtil mandag den 3. juni kl. 23.59. Der forventes mange ansøgninger og kun de bedste får tilsagn.

Der kan ydes støtte til indkøb af eksterne rådgivningsydelser, herunder konsulentbistand til brug for projektets aktiviteter f.eks:

  • udarbejdelse af markeds – og segmentanalyser
  • udarbejdelse af markedsundersøgelser
  • udarbejdelse af go2market strategi/plan
  • salgskanal strategi/plan
  • kommunikationsstrategi/plan
  • hjælp til opnåelse af certificering, varemærkeregistrering og patenter

Forudsætningen for ovennævnte aktiviteter/udgifter er, at de skal være nødvendige for at kunne lancere et nyt produkt eller eksisterende produkt på et nyt marked for ansøgervirksomheden.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 17. maj 2024
  • Afmeldingsfrist d. 17. maj 2024

Oplægsholdere

Jens Wedenborg

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent

Dansk Erhverv

Thomas Hagerup

Projektkonsulent

Erhvervshus Hovedstaden

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.