; ;

Nye EU-lovkrav vil kræve dokumentation og transparens i meget højere grad end tøj- og tekstilbranchen er vandt til. Certificeringer, der er kontrolleret af en uafhængig instans, kan være med til at styrke den dokumentation.

Til Dansk Erhvervs certificeringswebinar vil du blive klædt godt på med viden om, hvilke certificeringer der findes og hvilke der er mest troværdige, hvordan du kommer i gang, hvad du skal være opmærksom på i certificeringsprocessen, hvordan du drager fordel af certifikaternes potentiale og hvad Green Claims forslaget indebærer.

Ved at deltage i dette webinar vil du:

  • kende og kunne skelne mellem certificeringer og dermed træffe et valg om, hvilken certificering der egner sig til hvilke produkter, processer eller virksomheder.
  • være klædt på til at gennemgå en certificeringsproces.
  • kende til markedsføringsloven og regler til brugen af certificeringer.

Du vil dermed være 1) bedre forberedt på krav fra kunder (online platforme, stormagasiner, kommuner) 2) mere kvalificeret til at argumentere overfor din ledelse, om om hvilke certificeringer der bør prioriteres.

Tilmelding:
Til webinaret vil vi gerne sætte fokus på og gennemgå de mest relevante certificeringer. Derfor beder vi dig angive, hvilke certificeringer din virksomhed har, og hvilke du potentielt vil få. Skriv dette i kommentarfeltet ved tilmeldingen.

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.