; ;

Den 19. marts 2024 åbner vi Børsens Tietgensal for Danish Quantum Community, der afholder en workshop, som sætter fokus på kvanteteknologi og cybersikkerhed.

Danish Quantum Community, som har Dansk Erhverv som partner, er støttet af Novo Nordisk Fonden og vil i den forbindelse bidrage til udbredelsen af viden om kvanteteknologiernes indvirkning på det danske erhvervsliv.

Denne første session i en serie af workshops vil kaste lys over kvanteteknologiernes betydning for cybersikkerhed. Målet med dagen er at dykke ned i, hvordan de avancerede teknologier kan revolutionere fremtidens erhvervsliv og de udfordringer, de præsenterer for digital sikkerhed.

Workshoppen vil fungere som et forum, hvor eksperter inden for kvanteteknologi og cybersikkerhed vil dele deres viden og perspektiver. Deltagerne får dermed fingeren på pulsen ift. hvor langt udviklingen af kvanteteknologier er kommet, og hvilke nye forretningsmuligheder og cybertrusler de skaber.

Dette er en unik mulighed for at få dybere indsigt i kvanteteknologiernes rolle i nutidens og fremtidens erhvervsliv, og hvordan man kan integrere teknologierne i eksisterende sikkerhedsstrategier.

Tilmeld dig nu og vær med i frontlinjen af kvanteteknologisk innovation og sikkerhed.

Samarbejdspartnere

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Teknologi, Digitalisering & Tele

Joen Magieres

Politisk konsulent