I Dansk Erhverv arbejder vi for at gøre det lettere for vores medlemmer at drive hotel- og restaurationsvirksomhed. Vi arbejder for at skabe bedre rammevilkår og for at styrke branchens udviklingsmuligheder.

Vi oplever en stor efterspørgsel på rådgivning i forhold til de overenskomstspecifikke spørgsmål. Vi inviterer derfor til et heldagskursus i Hotel- og restaurationsoverenskomsten.

Kurset henvender sig først og fremmest til dem, der ønsker en generel indførelse i overenskomstens regler men også til dem, der ønsker at blive opdateret på seneste nyt inden for overenskomstens område.

På kurset vil der blive gennemgået de grundlæggende elementer inden for følgende emner:

  • Rammerne for ansættelsesforhold og den kollektive overenskomst
  • Ansættelsesbeviset
  • Medarbejdergrupper, faggrænser og faggrænsefleksibilitet 
  • Arbejdstid og vagtplanering
  • Minimalløn og den personlige løn, løntillæg mv.
  • Lokalaftaler
  • Sygdom, og sygefravær
  • Advarsel, opsigelse og bortvisning

Undervisere

Vi stiller med erfarne undervisere, som også står til rådighed for dialog i pauserne og umiddelbart efter kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til chefer, HR-chefer, personaleansvarlige og driftsledere (restaurantchefer, køkkenchefer, receptionschefer, F&B manager, og housekeeping managers).

Kurset er for alle virksomheder, der enten overvejer at tiltræde, følger eller er omfattet af overenskomsten.

Du vil, efter deltagelse på dette kursus, automatisk modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke.

Læs mere om Dansk Erhvervs digitale kursusbeviser her.

Priser
Er man arbejdsgivermedlem hos Dansk Erhverv er kurset gratis, imens man ved andre Dansk Erhverv-medlemskaber opkræves 1495,- efter kursets afholdelse.

 

Undervisere

Emilia Maria Helleberg

Advokatfuldmægtig

Dansk Erhverv

Anders Roskvist Vind Petersen

Chefkonsulent, advokat

Dansk Erhverv

Mikael Bønlykke

Advokat

Dansk Erhverv

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.