Spring til indhold

Møde i Dansk Erhvervs Fødevarenetværk

Gør dig klar til affaldsrammedirektivets opdatering af kravene til de bindende madspildsreduktionsmål.
Event
Netværk

Møde i Dansk Erhvervs Fødevarenetværk

Islands Brygge 26, 2300 København S (Bager- og Konditomestrene)
Gem
Indhold

I midten af februar blev affaldsrammedirektivet revideret. Revisionen betyder, at der sættes bindende reduktionsmål for at EU-medlemmernes madspild skal reduceres inden 2030 med: 

  • 10 % i produktionsleddet 
  • 30 % pr. Indbygger i detailhandlen, restauranter, food servicevirksomheder samt husholdninger.   

Kom med når vi inviterer de relevante myndigheder til en snak om, hvad der forventes af branchen ift. de kommende madspildsreduktionsmål. Derudover vil der være mulighed for at sparre i netværket angående best practices inden for madspildsreduktion. 

Arrangementet henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, CSR-ansatte eller personer, der arbejder med madspild og bæredygtighed. 

  • 10.00 - 10.05

    Velkomst

    10.00 - 10.05
    Anders Kroman Liin

    Politisk konsulent

    Dansk Erhverv

  • 10.05 - 10.45

    Affaldsrammedirektivet

    10.05 - 10.45
    Miljøstyrelsen (TBC)

  • 10.45 - 11.00

    Pause

    10.45 - 11.00
  • 11.00 - 11.45

    Værktøjer til reduktion af madspild

    11.00 - 11.45
    Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (TBC)

  • 11.45 - 12.00

    Pause

    11.45 - 12.00
  • 12.00 - 13.00

    Plenum: Netværket sparrer om værktøjer til madspildsreduktion

    12.00 - 13.00
  • 13.00 - 13.00

    Tak for i dag

    13.00 - 13.00

Oplægsholdere

Anders Kroman Liin

Politisk konsulent

Dansk Erhverv

Miljøstyrelsen (TBC)

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (TBC)

Kontakt

Kursus og Event

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

Handel

Anders Kroman Liin

Politisk konsulent