Møde i Dansk Erhvervs Fødevarenetværk
Møde i Dansk Erhvervs Fødevarenetværk
I midten af februar blev affaldsrammedirektivet revideret. Revisionen betyder, at der sættes bindende reduktionsmål for at EU-medlemmernes madspild skal reduceres inden 2030 med:
- 10 % i produktionsleddet
- 30 % pr. Indbygger i detailhandlen, restauranter, food servicevirksomheder samt husholdninger.
Kom med når vi inviterer de relevante myndigheder til en snak om, hvad der forventes af branchen ift. de kommende madspildsreduktionsmål. Derudover vil der være mulighed for at sparre i netværket angående best practices inden for madspildsreduktion.
Arrangementet henvender sig til kvalitetsmedarbejdere, CSR-ansatte eller personer, der arbejder med madspild og bæredygtighed.
-
10.00 - 10.05
Velkomst
10.00 - 10.05Anders Kroman Liin
Politisk konsulent
Dansk Erhverv
-
10.05 - 10.45
Affaldsrammedirektivet
10.05 - 10.45Miljøstyrelsen (TBC)
-
10.45 - 11.00
Pause
10.45 - 11.00 -
11.00 - 11.45
Værktøjer til reduktion af madspild
11.00 - 11.45Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (TBC)
-
11.45 - 12.00
Pause
11.45 - 12.00 -
12.00 - 13.00
Plenum: Netværket sparrer om værktøjer til madspildsreduktion
12.00 - 13.00 -
13.00 - 13.00
Tak for i dag
13.00 - 13.00
Oplægsholdere

Anders Kroman Liin
Politisk konsulent
Dansk Erhverv
Miljøstyrelsen (TBC)
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri (TBC)
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.
