Overenskomstkursus – Hoteloverenskomsten og Restaurantoverenskomsten
Overenskomstkursus – Hoteloverenskomsten og Restaurantoverenskomsten
I Dansk Erhverv arbejder vi for at gøre det lettere for vores medlemmer at drive hotel- og restaurationsvirksomhed. Vi arbejder for at skabe bedre rammevilkår og for at styrke branchens udviklingsmuligheder.
Vi oplever en stor efterspørgsel på rådgivning i forhold til de overenskomstspecifikke spørgsmål. Vi inviterer derfor til et heldagskursus i Hotel- og restaurationsoverenskomsten.
Kurset henvender sig først og fremmest til dem, der ønsker en generel indførelse i overenskomstens regler men også til dem, der ønsker at blive opdateret på seneste nyt inden for overenskomstens område.
På kurset vil der blive gennemgået de grundlæggende elementer inden for følgende emner:
- Rammerne for ansættelsesforhold og den kollektive overenskomst
- Ansættelsesbeviset
- Medarbejdergrupper, faggrænser og faggrænsefleksibilitet
- Arbejdstid og vagtplanering
- Minimalløn og den personlige løn, løntillæg mv.
- Lokalaftaler
- Sygdom, og sygefravær
- Advarsel, opsigelse og bortvisning
Undervisere
Vi stiller med erfarne undervisere, som også står til rådighed for dialog i pauserne og umiddelbart efter kurset.
Målgruppe
Hvem henvender kurset sig til?
Kurset henvender sig til chefer, HR-chefer, personaleansvarlige og driftsledere (restaurantchefer, køkkenchefer, receptionschefer, F&B manager, og housekeeping managers).
Kurset er for alle virksomheder, der enten overvejer at tiltræde, følger eller er omfattet af overenskomsten.
Digitale kursusbeviser
Efter kurset vil du modtage et digitalt kursusbevis direkte i din indbakke. Du kan læse mere om vores kursusbeviser her.
Oplægsholdere

Johanne Hansted
Chefkonsulent, advokat
Dansk Erhverv

Ane Christiansen Warncke
Advokatfuldmægtig
Dansk Erhverv
Anders Roskvist Vind Petersen
Chefkonsulent, advokat
Dansk Erhverv
Kontakt
Kursus og Event
Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.